Jocke och Jonna i parterapi efter bråken

Detaljen som får Joakim Lundell att tro på det övernaturliga.
Joakim Lundell och Jonna Lundell går i parterapi efter bråken.
Foto: Dplay
Jonna Lundell i realityserien ”Familjen Lundell”.
Foto: Dplay

Joakim Lundell och Jonna Lundell har tröttnat på alla bråk. 

Därför anlitar de en relationscoach för att gå i parterapi. 

– Vi kan aldrig hålla med varandra. Vad det än är så blir det fight om det till slut, säger Jonna Lundell i ”Familjen Lundell”. 

I ”Familjen Lundell” berättar paret Joakim Lundell och Jonna Lundell att de ibland har svårt att kommunicera i sitt förhållande. 

– Vissa saker behöver vi kanske kunna prata om, kunna prata överhuvudtaget. Vi kan aldrig hålla med varandra. Vad det än är så blir det fight om det till slut, säger Jonna Lundell i programmet. 

För att få bukt på kommunikationsproblemet har de bestämt sig för att gå i parterapi och anlita en relationscoach. 

– Det handlar inte om att vi har problem i vårt förhållande, att vi inte trivs i relationen, utan det handlar om att kunna prata med varandra på ett bättre sätt, för att få bättre och roligare dagar, säger Joakim Lundell. 

Jonna Lundell: ”Jag får ont i magen”

En stor del av kommunikationsbristen ligger i att Joakim Lundell inte vågar ta upp problemen med Jonna Lundell. Han anser att hon är för aggressiv i sin kommunikation, vilket gör att han håller sig borta.

– Jag känner att jag är lite rädd att kommunicera med dig om vissa saker. Det blir att jag håller vissa saker åt sidan. 

Relationscoachen anser dock att Joakim Lundell pratar alldeles för mycket om Jonna och för lite om sig själv, något som lägger en större skuld på henne. 

Samtidigt säger Jonna Lundell hon aldrig riktigt fått höra vad Joakim känner och att det han berättar gör henne ledsen. 

– Det gör mig sjukt ledsen att Jocke kommer och bara ”nej jag vågar ibland inte prata med dig, jag vågar ibland inte ta upp saker med dig, jag trampar på tår.” Jag får ont i magen av att höra att han har det så. Jag vill så klart att min man ska prata om problem och inte behöva tassa på tå. Jag behöver kanske dra tillbaka lite i alla fall. 

Familjen Lundell sänds på Dplay på måndagar.

LÄS MER: Sveken och kärleken bland de svenska societetsparen (PREMIUM) 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.