Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jockes och Jonnas ärliga ord om uppbrottsvideon: En bluff

Paret renoverar huset och spelar samtidigt in en ny TV-serie. Nu berättar de om balansen mellan en bra relation och jobbet.
2017 släppte Joakim och Jonna Lundell en video om att de hade gjort slut – något som han nu berättar inte stämde.
På Youtube-kanalen Cluee News berättar Joakim Lundell nu att paret ljög i videon i hopp om att slippa busringningar och trakasserier.
Idag hade paret hanteras situationen annorlunda.
Foto: MARIA ÖSTLIN

2017 släppte Joakim och Jonna Lundell en video om att de hade gjort slut – något som han nu berättar inte stämde.

På Youtube-kanalen Cluee News berättar Joakim Lundell nu att paret ljög i videon i hopp om att slippa busringningar och trakasserier, men att de hade hanterat problemet helt annorlunda i dag.

– Det blev dåligt mellan oss på grund av att folk ringde på hela tiden. Men just att göra slut, det var väl lite väl drastiskt, säger Joakim Lundell.

Det var 2017 som Joakim och Jonna Lundell gjorde en Youtube-video där de berättade att de hade gjort slut, bara ett år efter att de hade gift sig. 

Nu kommer det fram att paret aldrig gjorde slut – utan att det hela var ett försök att få folk att lämna dem i fred.

I en intervju med Youtube-kanalen Cluee News berättar Youtube-profilen att paret fick så mycket ovälkomna besök från unga följare som busringde på dörren och kastade saker på deras fönsterrutor, att de till slut bestämde sig för att ”göra slut”.

– Det var på grund av att vi aldrig fick vara i fred. Det kom 50 personer hem till oss och plingade på dörren och störde hela tiden. Om vi säger att det är slut kanske folk tar det på allvar, att det är på riktigt, att det inte blir några mer videor, säger han i Cluee News-videon.

Jocke Lundell: ”Idag är det jättelöjligt”

Joakim Lundell konstaterar att han och Jonna hade hanterat problemet på ett helt annat sätt i dag.

– Idag är det jättelöjligt. Gör något åt det i stället. Kan ni inte flytta, flytta till något tillfälligt. Ni behöver inte göra en video att det är slut. Det där var inte sant och det står jag för. Men det blev dåligt mellan oss på grund av att folk ringde på hela tiden. Men just att göra slut, det var väl lite väl drastiskt, säger Joakim Lundell i videon.

Han förklarar att paret var desperata och ville sätta ner foten mot fansen – om ni inte börjar bete er så blir det inga fler videos.

– Vi mådde jättedåligt över att de bankade på våra rutor dygnet runt. Det var väl mer att sätta ner foten, snälla, lyssna på oss. För det kommer ta slut på riktigt om det fortsätter. Det blir inga fler videor.

Expressen har sökt Joakim Lundell.

Paret hyllar varandra när de berättar om sin nya tv-serie.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.