Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jobbiga tiden efter missfallen för Måns och Ciara Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw medverkar i ”Tillsammans med Strömstedts” i TV4.
Måns och Ciara Zelmerlöw gästar ”Tillsammans med Strömstedts”.
Foto: TV4/Skärmdump
Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw.
Foto: FJ / STELLA PICTURES

Förra året berättade Måns och Ciara Zelmerlöw att de hade förlorat sitt barn i vecka 13.

I ”Tillsammans med Strömstedts” berättar paret om känslorna och kampen efter det ofattbara. 

Eurovisionvinnaren bor sedan flera år tillbaka i London tillsammans med frun Ciara Janson Zelmerlöw, bonussonen Archie och deras gemensamma son Albert. Men under sommarmånaderna tillbringar de gärna tid i sommarhuset i skånska Båstad. Det är också där som Jenny och Niklas Strömstedt besökte paret i somras. 

Då gick Måns och Ciara igenom en svår tid. I programmet berättar paret om känslorna att förlora ett barn. 

– Vi har haft två barn på gång, rätt så långt gångna. 13 veckor båda två, så det har gått så långt att man trott att vi har varit över tröskeln, säger Måns Zelmerlöw i TV4:s ”Tillsammans med Strömstedt”. 

– Det var väldigt jobbigt, första gången var ännu jobbigare. Men som man är det svårt att förstå vad kvinnan går igenom. För hon har ett helt annat band, så klart.

Ciara Zelmerlöw: ”En jobbig tid”

Det var i somras som både Måns och Ciara Zelmerlöw berättade öppet på sociala medier om förlusten. För Jenny Strömstedt berättar hon om tiden efteråt. 

– Vi hanterar det på olika sätt. Det är svårt för mannen eller Måns att förstå vad jag går igenom. Det är jobbigt, för jag vill att han ska förstå vad jag går igenom.

– Det var en jobbig tid, säger Ciara Zelmerlöw.

Fick mycket respons

Ciara Zelmerlöw förklarar vidare att hon är glad över att hon delade med sig sorgen öppet både till närstående och på sociala medier. 

– Det gjorde mig ledsen att höra att så många inte ville prata om det och kände sig ensamma. Så jag tycker att det är så viktigt att vi kan göra det, och att stigmat kring försvinner. 

Artisten förklarar att han är häpen över stödet de fick efter inläggen.

– Jag var överväldigad över responsen vi fick och hur vanligt det är. Och att du och jag, genom att berätta om det, kan få andra att känna samma sak, säger Måns Zelmerlöw i ”Tillsammans med Strömstedts”.

Så försökte Bianca Ingrosso rädda förhållandet med Phillipe

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.