Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Joakim Lundells succé – vinner pris för ”Spökjakt”

Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: SVT / SVT

Förra året tog de hem pris för ”Årets tv-program”, i år fick Joakim Lundell och gänget bakom ”Spökjakt” ta emot ”Tittarnas favoritprogram”.

– Fasen vad sjukt, säger Joakim Lundell när han tar emot priset under galan.

Kulturminister Amanda Lind presenterar vinnaren i den nya kategorin ”Tittarnas favoritprogram” på året Kristallen. Joakim Lundell tar emot priset för tittarnas favoritprogram

– Blandning med att det är fantastiskt snyggt format som nästan känns som en film. Vi lägger mycket energi på att paketera programmet. Sen är det ett väldigt spännande innehåll som blir som en långfilm, våra avsnitt är en och en halv timme minst, säger Joakim Lundell.

Joakim Lundell tar emot priset tillsammans med programmets producent Jonas Bergström.

– Jag tror att vi försöker skapa ett slags engagemang bland våra tittare. Jocke och Jonna har ju en stor community som älskar det vi gör helt enkelt, säger Jonas Bergström.

Jonna Lundell inte på plats

Jonna Lundell, som själv är nominerad i kategorin ”Årets kvinnliga programledare” var inte på plats på Cirkus i Stockholm för årets Kristallen, men Joakim Lundell hälsar hem till henne.

– Fasen vad sjukt baby, vi vann, säger Joakim Lundell och hälsar till familjen hemma. 

På Instagram visar Jonna Lundell sin reaktion när hon ser deras program ta hem priset för tittarnas favoritprogram. 

– Här sitter vi och gråter, fy fan vad ni är bäst, säger hon på Instagram Story. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.