"Jag älskar dig Alexander och jag kommer aldrig glömma dig", skriver Joakim "Jockiboi" Lundell."Jag älskar dig Alexander och jag kommer aldrig glömma dig", skriver Joakim "Jockiboi" Lundell.
"Jag älskar dig Alexander och jag kommer aldrig glömma dig", skriver Joakim "Jockiboi" Lundell.
Jocke och Jonna.Jocke och Jonna.
Jocke och Jonna.

Jockibois starka hyllning till Alexander

Publicerad

18-årige Alexander har obotlig cancer och läkarna ger honom inte lång tid att leva.

Nu kan ingen hålla tårarna tillbaka efter Joakim "Jockiboi" Lundells starka hyllning.

"Jag älskar dig Alexander och jag kommer aldrig glömma dig", skriver han.

Under Barncancergalan berördes tusentals av Alexander Falks öde. 18-åringen har obotlig skelettcancer och har inte en lång stund kvar i livet.

Trots flera operationer och behandlingar har läkarna gått lottlösa. Läkarna har berättat för honom att han med tider kommer att dö.

Spenderade oförglömlig dag med Alexander

Profilen Joakim "Jockiboi" Lundell har lärt känna Alexander genom sitt program "Jockiboi och Jonna" där de spenderade en oförglömlig heldag med 18-åringen.

– Jag försöker leva för nuet för jag vet inte om nästa dag kommer finnas eller inte, sade Alexander Falk i programmet.

 

LÄS ÄVEN: Döende Alexander, 18, får sin dröm uppfylld

 

Nu har Jockiboi publicerat ett rörande inlägg på sitt Instagramkonto tillägnat Alexander där han berättar om hur glad han är över att ha fått lära känna honom.

 

 

 

"I mitt hjärta kommer han alltid ha en av dom största platserna då han är min största förebild i livet med sin vilja att se allt från den ljusa sidan och sätta andra människor före sig själv", skriver Jockiboi.

Bästa dagen i sitt liv

Alexander fick en av sina drömmar uppfylld när han fick spendera en dag med Jockiboi och Jonna som är hans Youtube-favoriter. En dag som han har kallat för den bästa i sitt liv.

"När himlen är som mörkast så kommer jag att se dig som en starkaste av alla stjärnor på himlen", avslutar Jockiboi sitt hyllad inlägg.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag