Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jimmy glömde bort lyxtomten med Carola

Jimmy och Carola säljer nu den gemensamma lyxtomten.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carola Häggkvist.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist säljer nu den tomt de hade planer att bygga ett lantställe på. 

Källqvist berättar för Norrtelje Tidning att han nästan hade glömt bort att den fanns. 

– Det blev plötsligt lite mycket, säger han. 

Carola Häggkvist och exet Jimmy Källqvist bestämde sig för att köpa en tomt i Norrtälje för att bygga ett sommarhus tillsammans, och förra året slog de till på en lyxig tomt precis vid vattnet. 

Men paret hann aldrig bygga lantstället innan de gjorde slut, och nu ligger tomten ute till försäljning. Tomten, som är 2700 kvadratmeter stor, är till salu för 2 595 000 kronor. På Instagramstory visade Carola upp tomten tidigare i veckan. 

– Hej, nu står jag här vid en tomt som är till salu, jag och Jimmy har köpt, som är jättehärlig, där man kan gå ner och bada och som sträcker sig upp här. Där man kan bygga nytt, sa Carola i videoklippet. 

– Helt ljuvligt ställe mitt ute i Roslagen.

Nu berättar det forna paret om försäljningen av tomten för Norrtelje Tidning. 

– Det har ju gått ett tag. När vi köpte tomten var det bara skog och allt har dragit ut på tiden. Det har helt enkelt dykt upp andra projekt på vägen, säger Jimmy Källqvist.

Drömmer om helt olika boenden

Det forna paret har rätt olika drömmar gällande hur de vill bo i framtiden. 

– Jag vill inte bygga nytt. Min dröm är en stor gård med flera hus och lador. Jag vill kunna ha verksamhet där och samtidigt ha en plats där jag kan landa. Och så vill jag ha får. Och kor, säger Carola Häggkvist.

Jimmy är däremot inne på att bygga nytt och erkänner samtidigt att han nästan glömt bort den gemensamma tomten med exet. 

– Det blev plötsligt lite mycket. När tiden gick så glömde jag nästan bort att vi hade en tomt i Norrtälje. Nu har jag husprojekt i Steningen där jag har två tomter och så blir det ett hus i Västerbotten, säger han.

Häggkvist visar upp sjötomten på Instagram 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.