Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jills lyxiga resa med kärleken Mattias

Följ senaste nytt i Expressen TV
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Jill Johnson och kärleken Mattias Elg har rest till Italien och Amalfikusten. 

På Instagram delar countrysångaren med sig av bilder från kärlekssemestern – och känslorna för Mattias.

”Italien med mannen i mitt liv”, skriver hon i ett inlägg på Instagram story.

Artisten Jill Johnson, 48, befinner sig i Italien tillsammans med kärleken Mattias Elg, 47, närmare bestämt den lilla byn Positano, vid Amalfikusten.

På Instagram delar hon med sig av bilder från resan. Paret poserar intill ett grönskande citronträd på en bild och på en annan har de dukat upp med champagne på ett bord med havet som utsikt.

”Nu tar Italien andan ur mig igen”, skriver Jill Johnson till en av bilderna.


https://www.instagram.com/p/CdYpM2HoNYN/

Tidigare i våras var paret på ännu en kärleksresa tillsammans, den gången begav de sig till New York. Enligt Jill Johnson var det pojkvännen som då hade ordnat med allt.

”Breakfast in New York”, en efterlängtad första promenad i Central Park♥️, samtal om drömmar och förberedelser inför kommande projekt. Du♥️ som ordnat med allt”, skrev hon då på Instagram.

Så träffades paret

Jill Johnson träffade sin kärlek Mattias Elg när hon befann sig mitt i sorgen efter en skilsmässa.

– Jag hade börjat komma upp lite ur den värsta ledsenheten och började blicka lite över horisonten. Och då blickade jag ner i min telefon där det fanns ett några månader gammalt meddelande som gjorde mig nyfiken. Som hade lite med min person att göra. Och så ”Jills veranda” och sen den där raggarrepliken att han var psykolog. Det tyckte jag var väldigt spännande. Så jag svarade honom bara lite trevligt, att tack vad kul att du hör av dig. Jag ligger lågt med livet, vi hörs lite längre fram, har hon berättat för Carina Bergfeldt i SVT.

Efter tre veckor hörde Mattias Elg av sig igen.

– Vi började typ mejlväxla. Så man vaknade till ett mejl och sen när vi började skriva till varandra så fångade han min uppmärksamhet.


Läs mer

Så träffades Jill och Mattias

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.