Jills livsförändring – med nya kärleken

Jill Johnsson med Mattias Elg.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Jill Johnsson med Mattias Elg.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Jill Johnsson.
Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Jill Johnson har hittat kärleken igen i pojkvännen Mattias Elg, efter skilsmässan från maken Håkan Werner i mars 2017.

I radioprogrammet "P4 Extra" med Titti Schultz berättar artisten om sin nya kärlekslycka, och hur mycket hennes liv har förändrats sedan hon blev tillsammans med Mattias Elg.

– Det är en lyx att mitt i livet få en ny chans tycker jag, säger Jill Johnson i radioprogrammet.

Jill Johnson, 45, har hittat kärleken igen efter skilsmässan från Håkan Werner förra året. På Polarpriset i juni visade artisten upp sin nya pojkvän Mattias Elg, 43. Paret poserade då tillsammans på röda mattan.

Nu berättar Jill Johnson om sin stora kärlekslycka med Elg, i Titti Schultz radioprogram "P4 Extra".

– Jag är jättekär. Väldigt, väldigt, väldigt kär. Det är en lyx att mitt i livet få en ny chans tycker jag, det tycker jag är härligt. Att få göra allting om igen på ett annat sätt, säger hon i programmet.Kärleken har förändrat Jill Johnssons 

Jill Johnson har förändrat sin livsstil en del sedan hon blev ihop med Mattias Elg, berättar hon. Den största skillnaden är att hon tillbringar mer tid utomhus än tidigare.

– Det finns många saker som har lagts till i mitt liv, framför allt att komma ut lite mer och motionera i frisk luft. Det är väl härligt när det är sådana saker man vrider på, alla vrider sig och ändrar sig lite när man träffar en ny människa, säger Jill Johnson.

Bland annat har artisten börjat åka längdskidor, något som är svårare än hon hade trott.

– Jag är en tjej som tycker det är kul om man gör saker ihop. Jag har dykt i barriärreven för en herrans massa år sedan utan dykcertifikat för att jag var kär i någon kille. Det får ni inte göra. Jag gillar äventyr, och allt jag tror att jag klarar av, det gör jag, säger hon i "P4 Extra".Bor i olika delar av landet

Än så länge bor Jill Johnson och Mattias Elg inte tillsammans – i stället bor de i helt olika delar av landet. 

– Vi är väldigt priviligerade, vi har boende från Ängelholm till Östersund med två stopp på vägen. Någon gång ska jag landa, och då blir det i det platta landet, säger Jill Johnson i "P4 Extra".

"Jills veranda"-profilen konstaterar att hon helst hade varit sambo med kärleken, men menar samtidigt att det också kan finnas bra saker med att vara särbo.

– Hade jag haft en möjlighet att välja det andra när resten av familjen är redo för det, så hade jag hellre sett ett samboliv. Men det finns absolut fördelar med särboliv, säger Jill Johnson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.