Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons paus – beslutet för familjen

Jill Johnson om brevet till barnen: ”Så himla tufft”
Jill Johnson gästar ”Hellenius hörna” och berättar bland annat om hennes planer på att dödsstäda.
Jill Johnson har även skrivit brev till sina barn ifall något skulle hända henne. Foto: TV4
”Breven skrev jag ju flera gånger för att jag reste över Atlanten och tyckte det va så himla tufft och svårt att lämna dem hemma”, berättar hon.
David Hellenius, programledare.Foto: TV4
Jill Johnson, 46. Foto: OLLE SPORRONG

Jill Johnson, 46, tänker ta en paus i mars nästa år – för att dödsstäda.

I ”Hellenius hörna” berättar artisten även att hon har skrivit brev till sina barn ifall något skulle hända henne.

– Breven skrev jag ju flera gånger för att jag reste över Atlanten och tyckte det var så himla tufft och svårt att lämna dem hemma, berättar hon i programmet.

Artisten Jill Johnson är gäst i kvällens avsnitt av TV4-programmet ”Hellenius hörna”.  Countrysångerskan har även sedan 2014 setts som programledare i SVT-programmet ”Jills veranda” och på senare år levt ett hektiskt liv.

Därför planerar Jill Johnson att ta en paus i mars. Programledaren David Hellenius nämner att Jill Johnson tidigare nämnt att syftet med detta är för att hon ska hinna dödsstäda.

– Känns inte det lite tidigt att dödsstäda när man är 46?, undrar han.

– Inte om man har levt mitt liv faktiskt. Med många bostäder och snabba lösningar som det blir när man lever snabbt och turnerar mycket. Jag har väldigt mycket av allt tycker jag, och har tjänat pengar sedan jag var 13 år. Så jag har liksom gjort snabba lösningar och köpt mycket saker. 

Jill Johnson: ”Så himla tufft”

David Hellenius tar också upp att han har hört att Jill Johnson dessutom har skrivit brev sina barn ifall det värsta skulle hända henne.

– Det har jag gjort, bekräftar hon. 

– Det är nästan som att du är lite beredd? Är det så?, undrar Hellenius.

– Ja breven skrev jag ju flera gånger för att jag reste över Atlanten och tyckte det va så himla tufft och svårt att lämna dem hemma.

Breven till barnen skrevs för många år sedan och är också grunden Jill Johnsons låt ”I'm never far” på abumet ”Flirting with disaster” från 2011. 

Bostäder på flera håll 

”Crazy in love”-artisten är ofta på vift, och har flera olika hem. Barnen bor i Borås, medan hon själv har ett eget hus i Ängelholm, en övernattningslägenhet i Stockholm och ett semesterställe på Kreta.

– Dödsstädningen är för att jag har flyttat väldigt mycket sista åren och fått flytta runt på skiten. Flytta är ju jättejobbigt, så jag har bestämt att jag ska rensa.

– Om jag skulle dö nu, stackars, stackars min familj och barn, att ta hand om allting, fortsätter artisten.

Hellenius menar att det största problemet knappast hade varit flyttkartongerna.

– Nej men det hade gjort allt mycket värre, säger Jill Johnson och skrattar. 

Expressen har sökt Jill Johnson som avböjer att kommentera.

”Hellenius hörna” sänds på söndagar klockan 20.30 på TV4, TV4 Play och C More.

Jill Johnson vid utdelningen av Polarpriset i somras:

Jill Johnson vid utdelningen av Polarpriset i somras:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.