Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons upplägg med nye pojkvännen

Jill Johnson upp sig tillsammans med nya kärleken Mattias Elg
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Jill Johnson.
Foto: MAGNUS JÖNSSON

Jill Johnson lever en stor del av sitt liv på resande fot – och kommer i år tvingas fira jul utan barnen. 

Med hemmet i Borås, pojkvännen i Östersund, ett hus i Ängelholm och en övernattningslägenhet i Stockholm är det inte alltid lätt att få ihop livspusslet.

– Så är det. Så ser mitt liv nu, berättar hon i en intervju med P4 Sjuhärad. 

På Polarpriset i år visade Jill Johnson, 45, upp sig tillsammans med nya kärleken Mattias Elg för första gången. Nu berättar hon hur hon får ihop livspusslet tillsammans med kärleken som bor i Östersund medan hon själv har sin bas hos barnen i Borås.

Dessutom har hon en övernattningslägenhet i Stockholm där hon har en basgarderob och ett hus i hemorten Ängelholm i Skåne, som hon drömmer om att en dag kunna flytta till. Upplägget gör att hon tvingas spendera mycket tid på resande fot.

– Så är det. Så ser mitt liv nu. Ska jag välja något dåligt i mitt liv så är det packandet. Jag tycker det är jobbigt och skittrist bokstavligt talat, säger hon i P4 Sjuhärad och fortsätter: 

– Min bas är i Borås där barnen finns. Det är där jag utgår ifrån. Sedan håller jag på att renovera mitt hus i Ängelholm, det är dit jag gärna vill flytta ner till mina rötter och min familj och så Östersund har tillkommit, berättar hon i programmet.

Har fått ett nytt intresse 

All tid i norra Sverige har även lett till att Jill Johnsson fått upp ögonen för ett nytt intresse,  skidåkning och hon tycker att det är berikande att få ha så många hem. Att resa är inte heller ett problem.

– Jag är lyckligt lottad, jag har hela Sverige. Det är väldigt bra. Resandet är en del av mitt liv. Jag blir inte stressad av att komma till en flygplats. Jag känner mig nästan lite hemma. Jag gillar också att köra bil, det tycker jag också är mysigt, säger hon och berättar att hon är van att leva på resande fot.

Firar jul utan barnen

Jill Johnson är också aktuell med en julturné tillsammans med Anders Berglund som har premiär den 16 november i Malmö och avslutas i Karlstad två dagar innan julafton.

Sedan blir det en jul utan barnen i norra Sverige, där pojkvännen bor.

– Den blir i norra delen av Sverige. Den blir lugn och liten och okonstlad. är min plan väldigt lugn och härlig. Det är utan barnen i år. De ska vara med sin pappa och familj. Det blir en härlig jul för dem och då tycker jag inte att det är så svårt om man vet att de har det bra, berättar hon.

Jill Johnson skilde sig förra året efter sjutton års äktenskap med Håkan Werner och de har två barn tillsammans. När sångerskan var med i TV4:s "Renées brygga" tidigare berättade hon om känslorna efter uppbrottet. 

– Det är en enorm sorg för alla, efter så många år. Vi har dessutom levt tillsammans i 20 år, sa hon i programmet då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.