Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jill Johnsons tårar – smärtan över kärleken

Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Foto: Eero Hannukainen / IBL

Jill Johnson verkar kär och lycklig i sitt förhållande med Mattias Elg. 

Men att känna stark kärlek är inte bara guld och gröna skogar. 

– Ju mer kärlek man känner, desto mer rädd är man att förlora den. Love hurts, berättar hon för Femina. 

Mitt i sorgen efter skilsmässan träffade Jill Johnson, 48, sin nuvarande kärlek Mattias Elg, 47.

– Jag hade börjat komma upp lite ur den värsta ledsenheten och började blicka lite över horisonten. Och då blickade jag ner i min telefon där det fanns ett några månader gammalt meddelande som gjorde mig nyfiken. Som hade lite med min person att göra. Och så ”Jills veranda” och sen den där raggarrepliken att han var psykolog. Det tyckte jag var väldigt spännande. Så jag svarade honom bara lite trevligt, att tack vad kul att du hör av dig. Jag ligger lågt med livet, vi hörs lite längre fram, har Johnson berättat för Carina Bergfeldt i SVT.

Efter tre veckor hörde Elg av sig igen.

– Vi började typ mejlväxla. Så man vaknade till ett mejl och sen när vi började skriva till varandra så fångade han min uppmärksamhet.

I dag pendlar Jill Johnson mellan pojkvännens hem i Östersund, där hans barn bor, och sina två bostäder i Stockholm och Borås. Själv har hon två barnen Bonnie Lee Werner och Havanna Werner. Albumet ”Dear Havanna” som Jill Johnson nyligen släppte är tillägnat den sistnämnda dottern. 

Jill Johnson berättar om smärtan

I en intervju med magasinet Femina får artisten frågan när hon grät senast. 

– Alldeles nyss, när jag skulle prata om en av låtarna på skivan som heter ”I will make it up to you”. Hela mitt liv med barnen har delvis kantats av dåligt samvete – som jag intellektuellt inte har, för jag har gjort medvetna val och visat barnen att man som kvinna kan satsa på sin karriär. Men känslomässigt finns det dåligt samvete hela tiden. 

Dessutom berättar Jill Johnson hur kärlek känns. 

– Man vill ju vara en positiv person som säger att det bara känns kittlande och ljuvligt men jag tycker att det gör väldigt ont. Ju mer kärlek man känner, desto mer rädd är man att förlora den. Love hurts. 

Fler detaljer om när Jill träffade kärleken: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.