Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons planer med familjen – så ser dom ut

”Så mycket bättre” 2019 – Magnus Uggla, Petter, Petra Marklund, Orup, Miss Li och Jill Johnson.
Foto: OLLE SPORRONG
Jill Johnson berättar om sommarplanen.
Foto: OLLE SPORRONG

GOTLAND. Här anländer de medverkande i ”Så mycket bättre” för inspelningen av en ny säsong - som ska hylla de bortgångna medverkande som Lill-Babs.

Samtidigt berättar Orup om sina krav för att medverka ännu en gång och Jill Johnson berättar om planerna med familjen.

– Ja, jag har planer med familjen. Men vi ska framför allt ta det väldigt lugnt, säger sångerskan.

Inspelningarna av den nya ”Så mycket bättre”-säsongen inleddes under lördagen. Några av stjärnorna anlände till ön på lördagsförmiddagen – och först på plats var Miss Li, Petter och Magnus Uggla. Senare under eftermiddagen kom även Jill Johnson, Thomas ”Orup” Eriksson och Petra Marklund till Burgsvik på Gotland.

Årets upplaga av ”Så mycket bättre” är en jubileumssäsong, och nytt för i år är att artisterna kommer gästa programmet på löpande band. Flera av artisterna tycker att det känns som ett något ovisst upplägg – något som man från produktionshåll tycker är en bra grej.

– Det är nog inte meningen att de ska ha full koll. Det är mycket överraskningar i programmet, och de har väl fullt fokus på sitt, säger exekutive producenten Martin Nygren.

Gamla deltagare hyllas

Dessutom finns det planer på att hylla några tidigare deltagare, som gått bort på senare år.

– Vi kommer lyfta det lite grann. Det kommer vi göra, faktiskt, säger Martin Nygren.

Produktionen bekräftar också att man åtminstone kommer att göra hyllningar till Freddie Wadling, Olle Ljungström och Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

En av årets gästartister är Thomas ”Orup” Eriksson, som var med för fem säsonger sedan. Och för honom var det en förutsättning att man inte behövde göra lika många låtar som tidigare.

– För mig passar det bra. Det är alltid svårt att vara borta längre. Jag hade nog inte kunnat vara borta tio dagar nu, utan fem dagar är vad jag har tid med. Och det betyder att jag inte behöver göra så många låtar. Det tar ju flera månader, liksom. Förra gången gjorde jag sex låtar, den här gången blir det bara tre stycken, säger han.

Orup menar också att han hade tre önskemål på låtar som han ville göra – och han fick allihop.

Är du nöjd med låtarna som du fått?

– Det är jag absolut, jag har till och med önskat dem. Och jag fick alla som jag önskade. Det känns jättebra.

Jill Johnsons fullspäckade sommar

Jill Johnson medverkade i 2016 års säsong, men nu är det dags för henne att vara med igen.

– Det känns pirrigt, men härligt. Jag har ju gjort det en gång förut – så jag tror att jag kommer kunna njuta ännu mer den här gången, säger hon.

Jill säger att hon inte ställt några särskilda krav på produktionen, utan hon vill bara försöka ha roligt med hennes musikkollegor.

– Jag är inte den typen som ställer så mycket krav, faktiskt. Jag tycker att det är en ynnest att få vara med, så jag ställer nog mest krav på mig själv om att njuta och ha roligt.

Efter tv-inspelningen väntar en späckad turnésommar för henne.

– Jag ska ut och spela senare i sommar. Jag spelar alltid, jag tycker inte om att inte spela, säger Jill Johnson.

Sedan planerar hon att utföra lugna aktiviteter med familjen.

Har du några planer med dem?

– Ja, jag har planer med familjen. Men vi ska framför allt ta det väldigt lugnt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.