Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons lycka – efter tuffa kärlekskraschen

Jill JohnsonFoto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jill Johnson och Mattias ElgFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Nyligen öppnade Jill Johnson upp om den svåra skilsmässan med exmaken som tidigare varit hemlig. 

Nu tar hon ett steg till i sorgeprocessen – och berättar att ljuset äntligen kommit in i hennes liv. 

"Livet ler mot mig", skriver hon på Instagram och lägger upp en bild på sig själv när hon skrattar i månskenet. 

Inför Polarpriset visade hon upp sin nya kärlek Mattias Elg.

Det är på artisten Jill Johnsons 45-årsdag som hon berättar för sina följare att det har känts som att firandet av födelsedagen har pågått i flera dagar, och att hon är tacksam för människor i sin omgivning. 

"Tacksamhet är en ljuvlig känsla och jag tackar er alla som så generöst bidrar till att livet ler mot mej!", skriver hon. 

Till den känslosamma texten delar hon också med sig av en bild på sig själv, där hon ler stort och månen lyser bakom henne. Samtidigt berättar hon att hon är i full gång med att repa inför sommarens konserter. 

"Mina skrattbryt avlöser varandra och jag landar direkt i en famn där jag hör hemma, musikaliskt och vänskapligt! Försommarnatten är ljum och i går klev jag ut i det vackraste månskenet."

https://www.instagram.com/p/BjXP90rBL4P/?hl=sv&taken-by=jilljohnsonmusic

Den senaste tiden har varit tuff för artisten. Stjärnan skilde sig förra året efter sjutton års äktenskap med Håkan Werner.

– Det är en enorm sorg för alla, efter så många år. Vi har dessutom levt tillsammans i 20 år, berättade hon i samband med det i programmet "Renées brygga”:

– Han är absolut min stora kärlek och jag älskar honom fortfarande väldigt mycket. Det är en sak om man lämnar för att det är misär, men man kan ju hamna i en situation då man måste lämna fast det finns mycket kärlek, och det tror jag är en annan typ av separation.

Jill Johnson har tidigare varit hemlig med skilsmässan men i sin show "That's life" pratar hon öppet på scen om kärlekskampen med exmaken. Bland annat tar hon ton till den känslosamma låten ”I will never let you know” med textrader som ”I died inside the day I let you go” (Jag dog på insidan den dagen jag lät dig gå).

Lite senare, efter den känslosamma låten öppnar stjärnan upp sig ytterligare. Hon uppmärksammar och hyllar ett par i publiken som har varit gifta i 49 år.

– Man tror att det ska vara för evigt. Ändå nöjde jag mig med 17 år, säger hon och sträcker över två glas champagne till paret.

– Hur får man det att hålla? Vad ska jag tänka på nästa gång? säger hon.

Inför utdelningen av Polarpriset under torsdagen syntes Jill Johnson för första gången offentligt med nya kärleken Mattias Elg.

Expressen har sökt Jill Johson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.