Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons hårda krav under inspelningen

Jill Johnson.
Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jill Johnson.

Jill Johnsons krav under inspelningen av tredje säsongen av "Jills Veranda" 

Artisten vill jobba med samma fotografer som under de andra säsongerna. 

– Det har varit väldigt viktigt för mig, berättar sångerskan. 

Artisten Jill Johnsons populära tv-program "Jills veranda" är tillbaka på SVT i november.  I programmet välkomnar hon artister och medieprofiler till Nashville i USA. 

"Jag är så otroligt laddad för en tredje säsong, för de gästerna vi har bjudit till Verandan och den musik och starka berättelser de har med sig. Jag har så mycket mer att visa av Nashville och så mycket musik att spegla i mina gästers liv!", skrev hon i ett inlägg på Instagram i april. LÄS MER: Jill Johnsons kraftiga markering mot exet 


För programledaren har det varit viktigt att det är samma fotografer hon jobbar med som de två andra säsongerna. 

– De har ju varit samma fotografer till exempel, det har varit väldigt viktigt för mig, det är ju en ganska intim grej att vara sig själv inför dem. Det har varit ett starkt önskemål, berättar Jill Johnson. 

Jill Johnson: "Det känns helt fantastiskt"

SVT Kultur avslöjade under våren vilka som blir gäster i årets säsong: Maxida Märak, Mia Skäringer, Lisa Nilsson, Ana Diaz, Dregen och Erik Lundin.

– Den här säsongen känns starkare än någonsin, säger Jill Johnson till Kulturnyheterna.

Men det var inte självklart att den nya säsongen skulle bli av. 

– Jag tvekade lite men nu känns det helt fantastiskt. Det här är någonting som jag vårdar och jag vill inte vattna ur det. Men jag kände att det fanns väldigt mycket kvar att göra, säger Jill Johnson till SVT.

LÄS MER: Storslagen hemkomst för taggad Jill Johnson 

Jill Johnson skilde sig 2016 

Jill Johnson, 43, berättade i slutet av augusti förra året för programledaren Lotta Bromé i "P4 Extra" om sin separation.

Hon kallade det för en stor sorg.

– Jag och min man separerade i början av året och har bott på var sitt håll till och från under sommaren, sade Jill Johnson då.

 Jill Johnson och maken Håkan Werner gifte sig i augusti år 1999 och paret har två barn tillsammans. Officiellt har skilsmässan ännu inte gått igenom - men separationen är ett faktum.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.