Jill Johnson. Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNJill Johnson. Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jill Johnson. Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jill Johnson.Jill Johnson.
Jill Johnson.

Jill Johnsons hårda krav under inspelningen

Publicerad

Jill Johnsons krav under inspelningen av tredje säsongen av "Jills Veranda" 

Artisten vill jobba med samma fotografer som under de andra säsongerna. 

– Det har varit väldigt viktigt för mig, berättar sångerskan. 

Artisten Jill Johnsons populära tv-program "Jills veranda" är tillbaka på SVT i november.  I programmet välkomnar hon artister och medieprofiler till Nashville i USA. 

"Jag är så otroligt laddad för en tredje säsong, för de gästerna vi har bjudit till Verandan och den musik och starka berättelser de har med sig. Jag har så mycket mer att visa av Nashville och så mycket musik att spegla i mina gästers liv!", skrev hon i ett inlägg på Instagram i april. 

 

 

LÄS MER: Jill Johnsons kraftiga markering mot exet 

 

För programledaren har det varit viktigt att det är samma fotografer hon jobbar med som de två andra säsongerna. 

– De har ju varit samma fotografer till exempel, det har varit väldigt viktigt för mig, det är ju en ganska intim grej att vara sig själv inför dem. Det har varit ett starkt önskemål, berättar Jill Johnson. 

Jill Johnson: "Det känns helt fantastiskt"

SVT Kultur avslöjade under våren vilka som blir gäster i årets säsong: Maxida Märak, Mia Skäringer, Lisa Nilsson, Ana Diaz, Dregen och Erik Lundin.

– Den här säsongen känns starkare än någonsin, säger Jill Johnson till Kulturnyheterna.

Men det var inte självklart att den nya säsongen skulle bli av. 

– Jag tvekade lite men nu känns det helt fantastiskt. Det här är någonting som jag vårdar och jag vill inte vattna ur det. Men jag kände att det fanns väldigt mycket kvar att göra, säger Jill Johnson till SVT.

LÄS MER: Storslagen hemkomst för taggad Jill Johnson 

Jill Johnson skilde sig 2016 

Jill Johnson, 43, berättade i slutet av augusti förra året för programledaren Lotta Bromé i "P4 Extra" om sin separation.

Hon kallade det för en stor sorg.

– Jag och min man separerade i början av året och har bott på var sitt håll till och från under sommaren, sade Jill Johnson då.

 Jill Johnson och maken Håkan Werner gifte sig i augusti år 1999 och paret har två barn tillsammans. Officiellt har skilsmässan ännu inte gått igenom - men separationen är ett faktum.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag