Jill Johnsons kärleksresa – förändringen med pojkvännen

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Jill Johnson är tokkär i psykologen Mattias Elg, det har hon tidigare berättat. 

Sedan hon träffade den nya kärleken har livet förändrats – och blivit mer fartfyllt. 

Nu har paret varit på en vinterresa tillsammans. 

"Nu åks det skidor, skoter, det lagas massor av mat, för tio personer åt gången och vad gott vi äter och dricker, efter hela dagar i frisk luft!", skriver sångaren på Instagram. 

Det var i juni som sångerskan Jill Johnson, 45, dök upp på Polarpriset med psykologen Mattias Elg, 43, vid sin sida. Snart stod det klart att de är tokkära i varandra – något som Jill Johnson öppnat upp om i en intervju i "P4 Extra". 

– Jag är jättekär. Väldigt, väldigt, väldigt kär. Det är en lyx att mitt i livet få en ny chans tycker jag, det tycker jag är härligt. Att få göra allting om igen på ett annat sätt, sa hon i programmet. 

Sedan sångerskan träffade Mattias Elg har hennes liv förändrats. Den största skillnaden är att hon tillbringar mer tid utomhus än tidigare. Bland annat har artisten börjat åka med en aning vågad hobby – längdskidor, något som är svårare än hon hade trott.

– Det finns många saker som har lagts till i mitt liv, framför allt att komma ut lite mer och motionera i frisk luft, sa hon då och fortsatte: 

– Det är väl härligt när det är sådana saker man vrider på, alla vrider sig och ändrar sig lite när man träffar en ny människa. Vågade och fartfyllda aktiviteter

Nu avslöjar Jill Johnson på sin Instagram att hon har gjort en resa till Härjedalen och Jämtland med kärleken Mattias Elg. Där utövade de flera fartfyllda aktiviteter – som att åka skidor och snöskoter. 

"Nu åks det skidor, skoter, det lagas massor av mat, för tio personer åt gången och vad gott vi äter och dricker, efter hela dagar i frisk luft!", skriver hon. 

Även sångarens döttrar var på plats under resan, berättar hon. 

Jill Johnson ger också ett nytt besked – hon ska åka på en resa till San Francisco och hon ska stanna i Nashville på vägen hem för att skriva ny musik. 

– Mjuk, efter en tidig morgon, och ett som alltid (i smyg) tårfyllt farväl till de klokaste och finaste döttrarna, har jag landat i en flygplansstol på flighten till SAN Francisco! Det bubblar i glaset och jag sitter här med stor förväntan inför en efterlängtad resa till vinets alla gårdar!!! Det ska bli såååååå spännande att smaka, dofta, syna och lära sej allt om tanniner, garvsyror, druvsorter och tekniker! I am all ears! Naturligtvis åker jag och skriver musik i Nashville på vägen hem!, berättar sångerskan på Instagram. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.