Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons hyllning till pojkvännens familj

Vem är Jill Johnson?
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PELLE T NILSSON / SPA
Foto: MAGNUS RAGNVID / CLAP YOUR HANDS

Sedan Jill Johnson blev ihop med psykologen Mattias Elg har hon testat massa nya saker. 

Ytterligare en sak på den listan har nu prickats av. 

”Tack familjen Elg för att ni tar mej på nya äventyr. Oförglömligt”, skriver Jill Johnson på Instagram. 

Det var i juni 2018 som sångerskan Jill Johnson, 47, dök upp på Polarpriset med psykologen Mattias Elg, 45, vid sin sida. Snart stod det klart att de är tokkära i varandra – något som Jill Johnson öppnat upp om i en intervju i "P4 Extra". 

– Jag är jättekär. Väldigt, väldigt, väldigt kär. Det är en lyx att mitt i livet få en ny chans tycker jag, det tycker jag är härligt. Att få göra allting om igen på ett annat sätt, sa hon i programmet.

Jill Johnson har också berättat att hennes liv har förändrats en hel del sedan hon träffade sin nya kärlek. Den största skillnaden är att hon tillbringar mer tid utomhus än tidigare. Bland annat har artisten börjat med en aning vågad hobby – längdskidor – som Johnson berättat var svårare än hon trott. 

– Det finns många saker som har lagts till i mitt liv, framför allt att komma ut lite mer och motionera i frisk luft, sa hon då och fortsatte: 

– Det är väl härligt när det är sådana saker man vrider på, alla vrider sig och ändrar sig lite när man träffar en ny människa.

Fjällsemester med familjen

Och nu berättar Jill Johnson att hon fortfarande håller kvar i sin nya hobby. På Instagram delar artisten med sig av bilder då hon, Mattias Elg och hans familj bestiger ett berg på skidor. 

”Första toppturen i livet och raka vägen upp till himlen! Vackert, så vackert och surrealistiskt att kunna gå rakt uppför en backe på skidor. Tack familjen Elg för att ni tar mej på nya äventyr. Oförglömligt”, skriver Jill Johnson. 

Jill Johnson och Mattias Elg är nu inne på sitt tredje år som ett par och i ”Carina Bergfeldt” passade artisten nyligen också på att hylla kärleken för det stöd han alltid erbjuder.

– Han får mig att känna mig väldigt trygg och framför allt är han aldrig i vägen på jobb... Det är inte alltid man kan ha med sig nära och kära på jobb, men jag tycker att han tillför någonting alltid. Och han är bra på att lyfta mitt mod och han ser ju saker på kanske ett annat sätt. Så det är härligt att ha med honom. 

https://www.instagram.com/p/COV_yWvhrxU/?utm_source=ig_web_copy_link
Jill Johnson träffade kärleken mitt i sorgen: ”Otroligt ledsen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.