Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jill Johnsons glädjebesked med kärleken Mattias Elg

Foto: Instagram
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Jill Johnson och kärleken Mattias Elg har tagit nästa steg tillsammans – det är nu färdigutbildade sommeliers. 

Sångaren berättar lyckligt om beskedet på Instagram. 

”Det har varit så värdefullt att få göra detta tillsammans”. 

För Jill Johnson, 48, har inte bara relationen med Mattias Elg, 46, betytt härlig kärlek utan också att hennes liv har ändrats en hel del till det positiva. Hon har tidigare berättat att hon blivit mer utav en friluftsperson tack vare honom.

Men tillsammans har de också tagit sig an en annan utmaning: Att bli sommeliers. 

– Vi trivs väldigt bra ihop, och just nu pluggar jag till sommelier tillsammans med Mattias. Vi är ändå ganska tidigt i relationen, så det är kul för oss att ha det här gemensamma intresset. Att lära oss saker ihop. Utan honom tror jag inte att jag klarat av att plugga på det här sättet. Han är universitetsutbildad och bra på att plocka fram det viktiga i studiematerialet. Jag är mer kreativ i mitt pluggande, ritar kartor … sen är det kul att kunna blindprova varandra på viner och testa nytt till våra middagar, berättade Jill Johnson för Amelia nyligen. 

Och nu står det klart: Mödan har gett frukt. Paret är nu klart med sin utbildning. 

”Efter ett års studier har vi precis fått beskedet att vi klarat av vår sommelierexamen! Jag är så lättad och så väldigt glad!”, skriver Jill Johnson på Instagram. 

Hon tackar även sin kärlek för all hjälp på vägen. 

”Det har varit så värdefullt att få göra detta tillsammans”, skriver Jill Johnson. 

Så man kan tänka sig att paret kommer att spendera sommaren med att dricka härliga viner – dessutom vill hon också vara nära vattnet. 

– Jag har fått återupptäcka min egen hamn, som är Skälderviken där jag är uppväxt. Förra året köpte Mattias en begagnad liten båt, så att vi nu kan åka ut med barnen och åka vattenskidor. Jag ser fram emot en sommar på havet, berättade hon nyligen för Amelia. 

https://www.instagram.com/p/CP3O-4vhPnQ/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.