Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill Johnsons drastiska beslut med nya kärleken

Orups tårar efter Petters överraskning
Jill Johnson berättar i ”Så mycket bättre” om nya kärleken Mattias Elg.Foto: TV4
Senast artisten var med i programmet var 2016. Då var hon nyseparerad. Foto: OLLE SPORRONG
Jill Johnson och Mattias Elg på utdelningen av Polarpriset 2019. Foto: PELLE T NILSSON / SPA
I programmet berättar Jill Johnson om sitt nya kärleksbeslut. Foto: TV4

När Jill Johnson var med i ”Så mycket bättre” 2016 var hon så nyseparerad att ingen på plats visste om det.

Nu har artisten hittat en ny man i sitt liv – och har tagit ett nytt drastiskt kärleksbeslut.

– Den här gången så kommer jag ge allt även om det tar slut i natt eller i morgon eller om en vecka eller om hundra år, säger hon i programmet.

I årets specialsäsong av ”Så mycket bättre” återvänder tidigare deltagare till Gotland – en av dem är Jill Johnson.

Även om det bara har gått tre år sedan hon var med sist, så har mycket hunnit hända i artistens liv. 2016 var hon nyseparerad från maken Håkan Werner, efter 18 år som gifta.

Sedan dess har Jill Johnson inte bara hunnit släppa ny musik - hon har också träffat en ny kärlek i Mattias Elg.

Pojkvännen får artisten att prova saker hon inte gjort förut, som vintersport.

– Jag har träffat en ny man som åker längdskidor, då blir det ju väldigt roligt att lära sig något man aldrig gjort förut. Jag har aldrig åkt längd, säger Jill Johnson i ”Så mycket bättre”.

Berättar om kärleksbeslutet

Men det är inte bara ett nytt fritidsintresse som Elg har skänkt Jill Johnsons liv. När Miss Li ska tolka Jill Johnsons låt ”I'm gonna love you (until it all ends)” i programmet berättar Jill Johnson att den handlar om hennes nyförälskelse med Mattias Elg – efter separationen.

– Den här låten är jätteny. Det är en av de senaste jag har skrivit. Man skulle kunna tro att det handlar om den gamla visan, om min separation. Men det handlar mer om nyförälskelsen, med vetskapen om vad man precis har gått igenom, förklarar hon och fortsätter.

– När jag blev förälskad, som jag blev förälskad, igen – för det trodde jag faktiskt aldrig, att jag skulle bli drabbad av kärlek på det sättet igen – så var det som att jag bara bestämde mig för att den här gången så kommer jag ge allt även om det tar slut i natt eller i morgon eller om en vecka eller om hundra år. 

– Jag tänker leva ut till fullo, och det har varit en sådan fantastisk lyx att få göra det. Nu sitter jag här, och det har gått lite tid, men jag känner ändå att jag tar ingenting för givet. Och det är en helt annan kärlek.

 

”Så mycket bättre” sänds lördagar 20.00 på TV4.

Expressen har sökt Jill Johnson, som avböjer att kommentera.

Så mycket bättre 2019 – firar 10 år

Så mycket bättre 2019 – firar 10 år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.