Jill Johnsons lyxiga liv efter framgången

Jill Johnson slog igenom stort i Melodifestivalen 1998 med ”Kärleken är” och sedan dess har karriären blommat.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Premium: Jill Johnson har sedan genombrottet gjort succé med sin musik – och på senare dagar också med sitt eget vin och tv-program.

Den folkkära artisten driver i dag tre framgångsrika bolag, och det många kanske inte vet är att countrydrottningen äger flera fastigheter och kör en lyxbil.

När Jill Johnson inte jobbar passar hon på att njuta av resor runtom i världen – det gör hon gärna tillsammans med sin fästman som hon nyligen förlovat sig med.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Putin mobiliserar för sent – trycks tillbaka

Premium: Joakim Paasikivi: Därför kollapsar ryska offensiven

LO-toppen: Vi kommer etablera kontakt med SD

Premium: Historiskt skifte när Byggnads bryter linjen: ”De är med och styr landet nu”

Breven hittade i palatsets väggar – efter 130 år

Premium: Fyndet i palatsets väggar • Baronen förlorade sin dotter