Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jill Johnson bygger drömhus med kärleken

Jill Johnsons bygger drömhus med kärleken
Jill Johnson berättar att hon och kärleken bygger hus tillsammans.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Kärlekslyckan fortsätter. 

Efter förlovningen har Jill Johnson och kärleken Mattias Elg nu tagit ännu ett steg i relationen tillsammans – efter att ha levt isär. 

”Tittar till nybygget av fjällboendet”, skriver artisten på Instagram och delar med sig av bilder. 

Det var 2018 som Jill Johnson, 49, som från och med den 31 december ger sig ut på turné, och Mattias Elg, 47, föll för varandra. Sedan dess har det varit de två. 

Jill Johnson har tidigare berättat om livet tillsammans och hur hennes vardag förändrats. Sedan hon träffade Mattias Elg har artisten anammat en livsstil med fler utomhusaktiviteter, bland annat har kärleken fått henne att börja åka längdskidor.

I somras tog paret ytterligare ett steg i relationen – och förlovade sig i hemlighet. 

”Med Amalfikusten i bakgrunden, i vackra Positano i Italien, gick han ner på knä och frågade mig om jag ville gifta mig med honom. Nära och kära världen över, det finns ett bröllop att se fram emot!”, skrev Jill Johnson då på Instagram.

Jill Johnsons nya plan med Mattias Elg 

Paret har delvis ett distansförhållande. Jill Johnson pendlar mellan Borås, där hennes barn bor, Ängelholm och Stockholm. Pojkvännen Mattias Elg har sina barn i Östersund men i sitt arbete utgår han från Stockholm, skriver Allas. Det är också Stockholm som är den gemensamma basen för paret.

Men nu håller paret på ett bygga en till gemensam bas – nämligen ett drömhus i vackra fjällen. 

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, med barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland”, skriver Jill Johnson på Instagram och berättar att de varit och tittat till sitt nybygge. 

Hon delar också med sig av bilder på huset som är byggt i trä. På taket gnistrar snön. 

Kändisarnas glädjerop

Någon som är glad för paret är Charlotte Perrelli, 48, som själv äger ett hus i Åre. 

”Grattis! Så jädra härligt”, kommenterar också Titti Schultz, 50. 

https://www.instagram.com/p/CltXSkRjeTp/?utm_source=ig_web_copy_link

Så träffades Jill Johnson och kärleken: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.