Foto: CHRISTIAN ÖRNBERGFoto: CHRISTIAN ÖRNBERG
 Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Jill Johnsons besked till fansen efter sjukdomen

Publicerad

Jill Johnson har tvingats ställa in flera konserter på grund av sjukdom. 

Nu tackar hon fansen för stödet.

”Jag är på bättringsvägen! Love you”, skriver hon.

Det var i mitten av förra veckan som Jill Johnson meddelade att hon tvingas ställa in ytterligare tre föreställningar av sin show ”That's life” på Chinateatern i Stockholm.

Totalt har sångerskan ställt in sex konserter efter att ha drabbats av luftrörskatarr.

Samtidigt har Jill Johnson fått stort stöd från sina fans – som bland annat skickat blommor till sångerskan.

 

LÄS MER: Jill Johnson tvingas ställa in: ”Jag är inte helt återställd” 

 

I ett nytt inlägg har Jill Johnson delat med sig av en bild på ett blombud och passar samtidigt på att tacka för allt stöd och ge en statusuppdatering om hälsan.

”När bästa fansen skickar 'krya på dig-blommor'. Tacksamhet! Jag är på bättringsvägen. Love you!", skriver Jill Johnson.

https://www.instagram.com/p/BhmRHbvBFPH/?hl=sv&taken-by=jilljohnsonmusic

Läkarens order till Jill Johnson

I förra veckan berättade Patrik Krall, producent för ”That's life”, om beslutet att ställa in ytterligare konserter.

– Hon blivit nästintill bra men för säkerhets skull har vi valt att ställa in även helgens föreställningar. Stämbanden är ju hennes verktyg så det är ingenting man kan riskera. Det är bättre att hon får en vecka till på sig att läka. Rent sångmässigt är det en krävande föreställning och just därför vill vi inte riskera någonting. Vi går på det säkra före det osäkra, sa Patrik Krall. då.

 

LÄS MER: Läkarnas krav på Jill - total tystnad 

 

Jill Johnson har också fått strikta instruktioner från läkaren för att tillfriskna.

– Bara hon är tyst. Det enda sättet för att få detta att läka ut är att vara helt tyst. Och sedan har hon ju en hosta som är jobbig också. Men det är just det här att behöver vara helt tyst och inte använda stämbanden så att den här svullnaden går ner, har Patrik Krall berättat.

 

https://www.instagram.com/p/BhcYg6EBRPp/?taken-by=jilljohnsonmusic
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag