Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jill berättar i direktsändning – kärlekens oväntade drag

Jill Johnson sjunger om skilsmässan.
Jill Johnson och Lotta Engberg.Foto: TV4.
Jill Johnson och Lotta Engberg.Foto: TV4.
Jill Johnson berättar om en speciell låt i ”Lotta på Liseberg”.Foto: TV4.

Jill Johnson gästade årets första ”Lotta på Liseberg”.

I direktsändning förvånade stjärnan programledaren Lotta Engberg då hon berättade om nya kärleken Mattias Elgs knep för att få henne på gott humör.

– Vi var ute någonstans och åkte i USA, och så var jag lite tvär då satte min kille på en oväntad låt, sa Jill Johnson i programmet.

Årets säsong av ”Lotta på Liseberg” är i gång – och ingen mindre än Jill Johnson gästade premiäravsnittet.

Artisten uppträdde med nya låten ”My remedy” och avslöjade därefter vad låten handlar om.

– En ny chans i livet, självhjälp och att leva ut sina drömmar, sa Jill Johnson i direktsändning.

Därefter passade den folkkära artisten på att överraska Lotta Engberg med ett oväntat val av allsång. Nämligen en av Lotta Engbergs egna låtar – ”Succéschottis”.

I direktsändning berättade Jill Johnson att när livet känns pyton sätter hon på Lotta Engbergs låt från 1992. Men det var inte vemsomhelst som introducerade låten för Jill Johnson – utan nya kärleken Mattias Elg.

– Vi var ute någonstans och åkte i USA, och så var jag lite tvär då satte min kille på en oväntad låt som heter ”Succéschottis” och sedan dess spelar jag den lite så där när jag är trött på morgonen och ska bli lite glad, sa Jill Johnson i direktsändning.

Lotta Engberg: ”Trodde inte det var sant”

Artistens låtval gjorde programledaren Lotta Engberg rörd.

– Det gläder mig att jag får vakna med dig på morgnarna och spela i din stereoapparat, sa programledaren i direktsändning och fortsätter att berätta till Expressen hur hedrad hon blev av Jill Johnsons val:

– Jag trodde inte det var sant när hon sa vad hon ville sjunga, säger Lotta Engberg och fortsätter:

– Sedan fick jag höra storyn – att det var hennes kille som hade spelat upp den för henne, och nu spelar hon den för att bli på gott humör.

Hyllade Berghagen: ”Min stora idol”

Lotta Engberg passade även på att hylla Lasse Berghagen i premiäravsnittet av ”Lotta på Liseberg” genom att dra ett vågat skämt.

– Alltså Lasse Berghagen – har ni sett hur lång och ståtlig han är, 196 centimeter lång, och storlek 47 i skor, sa Lotta Engberg med glimten i ögat innan hon tolkade Berghagens välkända låt ”En kväll i juni”.

Till Expressen berättar Lotta Engberg om Lasse Berghagens stöd inför måndagens premiär på Liseberg.

– Vi pratar hur mycket som helst, vi pratade senast i dag. Han är min stora idol, säger Lotta Engberg och fortsätter:

– Han är en fantastisk artist, vi har känt varandra i snart trettio år. Jag körade till honom för 35 år sedan. Han är som en Allsångsmorfar till både Sanna och mig.

Så blir midsommarvädret där du bor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.