Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessicas oväntade uppbrott efter sex år

Jessica Andersson och kärleken Niklas har gjort slut efter sex år tillsammans.
Foto: Sven Lindwall
Artisten är fåordig om uppbrottet, men bekräftar att hon är singel.
Foto: Robin Aron / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN
Jessica Andersson gästar "Livshjulet" med Anna Hegestrand.
Foto: Cornelia Nordström

Nu bekräftar sångerskan Jessica Andersson, 42, att hon är singel.

Den sex år långa relationen med den tio år yngre Niklas Fermfelt är över.

– Jag mår jättebra nu, det gör jag verkligen, säger hon om singellivet.

Hör Livshjulet – med Jessica Andersson

Sångerskan Jessica Andersson, 42, som av tidningen Café utsågs till Sveriges sexigaste kvinna 2003, är singel igen. Det bekräftar hon i podden Livshjulet.

På ett direkt påstående i podden om att hon lever med en tio år yngre man, svarar Jessica Andersson först mycket tvekande:

– Nja.

När intervjuaren försöker bena ut vad hon menar genom att fråga om Jessica Andersson inte längre lever med tillsammans med någon, svarar hon:

– Nej, det gör jag inte.


LÄS MER: Lotta Engbergs hångel med Jessica Andersson i TV4


På en direkt fråga om hon trivs med singellivet, kommer så den slutliga bekräftelsen:

– Ja, jag mår jättebra nu, det gör jag verkligen.

Jessica Andersson betonar att hon vill dra en gräns mellan det personliga och det privata, och att det är därför som hon tidigare inte varit öppen med att hon nu är singel.

Men det är tidigare känt att hon haft en lång kärleksrelation med Niklas Fermfelt. Paret träffades på en blinddate men innan de blev tillsammans hade de kontakt på Facebook och mejlade varandra i ett helt år. Först 2009 blev de ett par.

Jessica Andersson tvekar om fler barn

I slutet av 2012 berättade hon att de letade hus tillsammans med 2014 berättade de att de fortfarande var särbos och hade det bra.

– Det är inte aktuellt med vare sig barn eller förlovning nu. Vi är särbos, och vi träffas och har det bra. Självklart vill man dela en vardag med någon också. Det är väl mysigt att bo ihop med någon också. Men det kommer väl i sinom tid. Man behöver inte stressa fram det. Så länge det fungerar och alla är glada och nöjda så gör det ju det, sade hon då.


LÄS MER: Jessica Anderssons ilska mot "Arga snickaren" i tv


Men nu är Jessica Andersson alltså singel igen, men vill inte i podden kommentera orsaken till uppbrottet eller om omställningen till singellivet.

– Jag känner i dag att jag mår väldigt bra i alla fall, och vill inte prata så mycket mer om det.

Sedan tidigare har Jessica Andersson sonen Liam, i dag 13. Att hinna skaffa fler barn känns inte aktuellt.

– Jag vet inte, jag är kluven, tänk om jag skulle skaffa barn nu, då skulle jag vara ganska så gammal när det barnet blir tonåring och då ska man orka med allt som kommer då, springa på stan och jaga, hämta och skjutsa, säger hon och konstaterar:

– Jag är ju också äldre, man orkar ju kanske inte lika mycket i dag som när man var 25.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.