Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessicas kärleksbeslut med yngre kärleken

Artisten Jessica Andersson har mött kärleken i krögaren Johan. 
Foto: NORA LOREK

Artisten Jessica Andersson har mött kärleken i krögaren Johan. 

Nu letar paret bostad ihop. 

– Jag bara njuter av mitt liv just nu, säger hon. 

Artisten Jessica Andersson, 43, har mött kärleken i krögaren Johan Malm, 33. Paret blev tillsammans i augusti i fjol, men bor på varsitt håll – Jessica Andersson i Trollhättan och Johan Malm i Göteborg. 

Nu berättar Jessica Andersson att de börjat planera för en framtid som sambos. 

– Vi pratar absolut om det. Vi letar inte aktivt objekt. Vi har varit ute på mäklarsidor och kollar vad som finns. Det finns absolut en sådan plan, vilket känns fantastiskt roligt. Jag bara njuter av mitt liv just nu, säger Jessica Andersson. Ett inlägg delat av jezz73 (@jezz73)


LÄS MER: Jessica Anderssons nya kärlek: "Är jättelycklig just nu" 


Jessica Andersson: ”Varit ute på mäklarsidor”

I sommar medverkar Melodifestivalen-veteranen Jessica Andersson för trettonde gången i Diggiloo. Jessica Andersson är nere på Mallorca tillsammans med övriga Diggiloo-deltagare - däribland Charlotte Perrelli, Robin Bengtsson och Tommy Nilsson: 

– Vi håller på att diskutera vad vi ska göra. Skickar låtförslag mellan producenterna och går igenom idéer som ska passa in i showen. Det finns några förslag på låtar som jag ska göra, säger hon. 


LÄS MER: Jessica Andersson: "Väldigt tacksam om jag blev gravid" Ett inlägg delat av jezz73 (@jezz73)

”Kommer hänga med en del”

Diggiloo-turnén startar den 12 juli i Vänersborg och avslutas i Kungsbacka den 26 augusti. Turnén besöker 22 orter, däribland Umeå, Halmstad, Borgholm, Bollnäs och Stockholm. Jessica Andersson hoppas att pojkvännen Johan Malm kan följa med under några av konserterna. 

– Det som är så härligt med Diggiloo är att man har möjligheten att ta med sin familj. Min pojkvän Johan jobbar rätt mycket, men han kommer hänga med en del, säger hon.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.