Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessicas kamp – för att bli gravid

Foto: NORA LOREK
Foto: NORA LOREK

Jessica Andersson, 43, njuter av livet med kärleken Johan Malm. 

Artisten hoppas på att få barn – men är medveten om att åldern kan vara ett hinder.
– Skulle jag ha turen att bli gravid skulle det vara ett jättemirakel, säger hon. 

Jessica Andersson repeterar nu inför sommarturnén Diggiloo. I juli sticker hon ut på vägarna för turnéns första stopp i Vänersborg.  

Jessica Andersson gör sitt trettonde år med turnén. I år medverkar bland andra nykomlingarna och stjärnskotten Robin Bengtsson och Wiktoria.

Artisterna möttes på Palma, Mallorca, för teambuilding och har repeterat in nummer inför turnén. Jessica Andersson är hemlighetsfull om vad hon ska göra, men säger: 

– Det blir kul att kliva ut ur sin comfort zone. Jag kommer ha ett rocksjok där jag gör en rockigare låt och en duett med Charlotte Perrelli. 

Vill ha med sig kärleken

Turnén pågår i knappt två månader och avslutas i Kungsbacka den 26 augusti. Jessica Andersson hoppas att kärleken tillika krögaren Johan Malm, 33, kan följa med på några av turnéstoppen.   

– Johan har själv hundra järn i elden och jag vet inte hur hans schema i sommar ser ut – men han är välkommen när som helst, säger Jessica Andersson. 


LÄS MER: Jessicas kärleksbeslut med yngre kärleken 


Hoppas på barn

Jessica Andersson har sonen Liam, 14, sedan tidigare. Nu hoppas hon på ett till barn. 

– Man kan aldrig ta förgivet att bli mamma. Jag har haft turen att bli mamma en gång. Jag kan bara hoppas på den turen igen. 

Är det något ni planerar för? 

– Skulle jag ha turen att bli gravid skulle jag se det som ett jättemirakel och jag skulle bli jätteglad. Det är välkommet! Händer det så händer det... 


LÄS MER: Jessica Andersson: ”Jag har bättre självkänsla” 

https://www.instagram.com/p/BUW9kWlFV_T/?taken-by=jezz73

Letar perfekta lyan

Jessica Andersson bor i hus i Trollhättan och Johan Malm bor i Göteborg – där han driver sin restaurang. Artisten ser fram mot att flytta ihop med pojkvännen och letar aktivt efter drömhuset. 

– Vi har inte hittat någonting än. Men jag är ute och tittar hela tiden. Jag känner att jag vill flytta ihop med Johan.

Var vill ni bo? 

– Det spelar inte så stor roll. Vi kommer inte flytta till Norrland, eller Stockholm. Det kommer bli någonstans i det här området – men om det blir Trollhättan eller närmare Göteborg. Det vet inte jag. Det beror på huset också. Hittar man ett hus som man tycker om och där man känner att man kommer trivas så spelar området inte så stor roll, säger hon. 

https://www.instagram.com/p/BREEEbWFnaY/?taken-by=jezz73

Jessica Andersson, 43

BOR: Villa i Trollhättan.

FAMILJ: Liam, 14, från förhållandet med Jonas Erixon och pojkvännen Johan Malm, 33, krögare.

KARRIÄR: Vann Melodifestivalen 2003 med Fame och låten "Give me your love". Nådde en femteplats i Eurovision Song Contest. Jessica Andersson har därefter tävlat i Melodifestivalen åren 2004, 2006, 2007, 2010 och 2015.
Mottog 2008 Guldmasken som ”Bästa kvinnliga musikalartist” för ”Little shop of horrors”. Släppte 2009 självbiografin ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var". Vann "Let's Dance" 2011.

INKOMST: 700 700 kronor, 2015.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.