Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exfruns passning till Linus Wahlgren efter skilsmässan

Jessica Wahlgrens passning till Linus Wahlgren – 7 år efter skilsmässan
Jessica Wahlgren.
Foto: /IBL / /IBL
Från Jessica och Linus bröllop.
Foto: SUVAD MRKONJIC / EXPRESSEN SUVAD MRKONJIC
Linus Wahlgren.
Foto: /IBL / /IBL

Det är Pernilla Wahlgrens finalföreställning av ”Kort glad och tacksam” – och hon och bästa vännen Jessica Wahlgren bestämmer sig för att skämta på scenen.

I en passage där Hanna Hedlund skämtar om att hon har legat med Linus Wahlgren kliver plötsligt hans exfru Jessica Wahlgren upp på scen, och skickar en passning som får alla att bryta ihop.

– Jag har också legat med Linus, säger Jessica Wahlgren i showen, som visas i ”Wahlgrens värld”.

Det har gått sju år sedan Linus och Jessica Wahlgren skilde sig, men Jessica Wahlgren är fortfarande en självklar del av familjen Wahlgren. Förutom att hon och Linus har barn tillsammans så är Jessica också nära vän med Linus storasyster, Pernilla Wahlgren.

I torsdagens säsongsfinal av ”Wahlgrens värld” kuppar väninnorna mot Linus Wahlgren, i Pernilla Wahlgrens sista föreställning av sin succéshow ”Kort, glad och tacksam”.

Pernillas idé – mitt på scenen

I showen finns det en passage där Pernilla Wahlgrens skådespelarkollega i showen, Hanna Hedlund, säger att hon har legat med Linus Wahlgren – något som Pernilla och Jessica Wahlgren väljer att skämta om.

– I showen så skojar de om Linus. Hanna säger att hon har legat med Linus, vilket hon inte har. Men det finns faktiskt en som har legat med Linus och det är Jessica. Då kom jag på att vi tar in Jessica på scenen så får hon komma in och säga ”men det har jag”, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.

Lyckade kuppen: ”Jag har också legat”

När Hanna Hedlund säger att hon har legat med Linus, säger två av männen i föreställningen samma sak – innan Jessica Wahlgren äntrar scenen:

– Jag har också legat med Linus.

Skämtet blir precis så lyckat som Pernilla Wahlgren hade tänkt – när Jessica Wahlgren smiter fram på scenen och gör en passning mot Linus Wahlgren och Hanna Hedlund under föreställningen så bryter publiken ihop.

– Pranket gick jättebra, för publiken, som de skrattade, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Expressen söker Jessica Wahlgren.

Här berättar Pernilla om hennes nästa projekt:

Är årets julkalender julig?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.