Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessica Wahlgrens kritik efter Biancas förlust i TV4

Bianca Wahlgren Ingrosso förlorade finalen av "Let's dance" mot Elisa Lindström, hon fälldes av svenska folkets röster.
Foto: Olle Sporrong
Nu riktar Jessica Wahlgren kritik mot det inträffade – enligt henne snuvades Bianca på segern på grund av att jantelagen och sitt efternamn.
Foto: Jari Kantola 1 / STELLA PICTURES

Bianca Wahlgren Ingrosso förlorade finalen av "Let's dance" mot Elisa Lindström, hon fälldes av svenska folkets röster.

Nu riktar Jessica Wahlgren kritik mot det inträffade – enligt henne snuvades Bianca på segern på grund av att jantelagen och sitt efternamn.

"Ska hon straffas för att hon är för snygg el för att andra i hennes familj också är grymma på det dom gör", skriver Jessica Wahlgren på sin blogg. 

Bianca Wahlgren Ingrosso var juryns favorit.

Men när glasskon i fredags delades ut, var det Elisa Lindström som tog hem segern i "Let's dance".

Bianca hade valts bort av svenska folket.

Jessica Wahlgrens kritik efter Biancas förlust

Nu skriver Jessica Wahlgren, som är Biancas morbror Linus Wahlgrens exfru, om den dramatiska finalen. Enligt henne snuvades Bianca på segern på grund av jantelagen.


LÄS MER: Bianca Ingrossos tårar efter förlusten


"Jag tror tyvärr att det är jante som talar här. Som tjej ska du helst inte vara föör snygg… lite lagom snygg bara och är du fööör snygg då måste du typ be om ursäkt för det och gärna slå lite på dig själv… tycka att du är värdelös på andra saker, inte ta för mycket plats osv då kan du bli accepterad", skriver Jessica Wahlgren på sin blogg. 

Hon tror också att det faktum att Bianca är en Wahlgren påverkade omröstningen.

"Alla dessa Wahlgrens som är med överallt

"Att folk tycker 'alla dessa Wahlgrens som är med överallt' finns det säkert en och annan röst som föll bort pga. ”De har ju redan en”. ”Nu är det faktiskt någon annans tur” osv osv Detta gör mig riktigt ledsen. Ledsen för att Bianca är en egen individ som kämpat så hårt de här veckorna och blivit SÅ bra!!! Ska hon straffas för att hon är för snygg el för att andra i hennes familj också är grymma på det dom gör", skriver Jessica Wahlgren.


LÄS MER: Biancas hårda kritik mot juryn


Jessica Wahlgren understryker att hon inte vill förringa Elisa Lindströms insats.

"Med det säger jag inte att Elisa inte är en värdig vinnare för det är hon verkligen. Hon var grym och jag vill inte ta ifrån henne hennes fantastiska insats", skriver Wahlgren.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.