Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jessica Wahlgrens kollaps bakom kulisserna: ”Orolig”

Jessica Wahlgrens överraskning till kärleken – med Charlotte Perrelli
Jessica Wahlgren är makeupartist på Pernilla Wahlgrens show. Nyligen svimmade hon före showen.
Foto: Jari Kantola / Stella Pictures
I sin podcast berättar Pernilla Wahlgren hur de fick ropa ut i publiken för att få hjälp.
Foto: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYRÅN
Pernilla Wahlgren och sitt ”Pernilla Wahlgren har hybris”-gäng som Spice Girls.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: LENNNART REHNMAN / GT / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Eero Hannukainen/TT / TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

Jessica Wahlgren kollapsade bakom scenen inför nära vännen Pernilla Wahlgrens föreställning och fick hjälp av sjukvårdspersonal i publiken.

– Vi hade en incident på teatern i går precis innan föreställningen. Jessica svimmade. Man blir så orolig, säger Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Pernilla Wahlgren, 53, är ute på turné med sin show ”Pernilla Wahlgren har hybris”. En som också är med på turnén är artistens vän och stylist Jessica Wahlgren, 46, som tidigare också var gift med Pernillas bror Linus Wahlgren, 45. 

Inför en föreställning förra veckan uppstod problem inför en föreställning, något som Pernilla Wahlgren först berättade om i sin podcast.

– Vi hade en incident på teatern i går precis innan föreställningen. Jessica svimmade.

”Så orolig”

Pernilla Wahlgren fortsätter att återge vad som hände:

– Man blir så orolig och då var det så skönt att vi kunde ropa ut i publiken och bara ”hallå har vi någon sjukvårdspersonal?”, och så kom det upp två sjuksystrar och en ambulanspersonal som kollade så att hon kom tillbaka och allt så där. Man är så tacksam för det.

När Expressen når Jessica Wahlgren, som alltså är makeupartist på showen, berättar hon själv om händelsen.

”Låter allvarligare än det var. Jag jobbar alltså med Pernilla bakom scen i föreställningen hybris. Jag har väldigt lågt blodtryck och fel på min sköldkörtel så ibland när mina värden ligger fel så sjunker mitt tryck ännu mer och då svimmar jag ibland om jag reser mig för fort eller så”, skriver hon i ett mejl.

”Men ja det kom sjukvårdspersonal från publiken för att ”titta till mig” men som sagt inget allvarligt. Jag körde föreställningen och allt va lugnt”, tillägger hon.

Jessica Wahlgren är förlovad med tidigare tennisproffset Magnus Norman.
Foto: Charlotte Brunzell/TT / TT NYHETSBYRÅN / Charlotte Brunzell
Jessica Wahlgren med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Foto: /IBL / /IBL

Förlovad med tennisstjärnan

2012 lämnade Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren in skilsmässoansökan efter tio år som gifta. De har också två barn tillsammans. Sedan de båda bröt upp har dock Pernilla Wahlgren fortsatt att vara nära vän med sin före detta svägerska. 

Förra året blev Jessica Wahlgren ihop med tidigare tennisstjärnan Magnus Norman, 45, och paret har sedan dess både förlovat sig och flyttat ihop.

”Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt, så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig”, skrev Wahlgren i ett inlägg i mars då de gick ut med förlovningen

Saknat kärleken på turnén

Kärleken har även blomstrat för Pernilla Wahlgren på sistone. I våras gick hon ut med att hin träffat en ny pojkvän i försäljningschefen och modellen Christian Bauer, 53.

Ett problem under hennes turné har varit att sova själv utan sin nya kärlek.

Jag tror att jag inte är van vid att vara ensam i sängen längre. Jag är en sån där som gillar att ligga väldigt, väldigt nära och det är så mysigt, sa hon i sin podcast tidigare under turnén.

”Pernilla Wahlgren har hybris” har planerade shower fram till december nästa år. 

Jessica Wahlgrens passning till Linus Wahlgren – 7 år efter skilsmässan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.