Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jessica Wahlgrens bild från första dejten med tennisproffset

Jessica Wahlgren.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Magnus Norman.
Foto: PETER JOHANSSON / STELLA PICTURES
Paret planerar att gifta sig snart.
Foto: Instagram

Magnus Norman har friat och snart ska de gifta sig.

Nu berättar Jessica Wahlgren hur det egentligen gick till när hon och det tidigare tennisproffset träffades för första gången. 

”Vi var båda väldigt nyseparerade när jag märkte att han nog va lite flirtig”, skriver Wahlgren på Instagram. 

Makeupartisten Jessica Wahlgren, 46, lever kärlekens glada dagar med det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 45. De har köpt hus tillsammans och nästa sommar ska de även gifta sig – allt detta på ett år. Och Jessica Wahlgren är medveten om att det har gått fort. 

”Ett år har gått och jag blir bara mer och mer kär för varje dag. 'Oj vad fort det går' tänker säkert många och ja det har det ju gjort”, skriver hon på Instagram.

Wahlgren fortsätter: 

”Men i vår värld har det känts så självklart. Jag känner mig så lycklig just nu. Kärlek i sin absolut renaste form. Villkorslös kärlek. Den finaste kärleken där båda vill ge, tävlar nästan om att göra gulliga saker för den andra. Passion. Ödmjukhet. Förståelse. Förälskelse”. 

Dessutom delar hon också med sig av en bild från deras första dejt i solen men vattnet som bakgrund. 

”Denna bilden är tagen från den första dejten (för exakt ett år sen) och jag tänker nu vem drar upp kameran och vill ta en selfie på första dejten” skriver Wahlgren och förklarar att det var den vackra solnedgången som lockade henne att ta en bild – men också hon kanske redan då hade på känn att Norman var speciell.

”Kanske något omedvetet i mig också visste att det skulle bli vi”, skriver hon.

Wahlgren berättar också att de hade sett varandra ett par gånger innan Magnus Norman bjöd ut henne på dejt. Kemin mellan dem var ögonblicklig. 

”Vi sprang på varandra då och då och bytte några ord typ och det fanns en energi runt oss två som nästan gick att ta på. Vi var båda väldigt nyseparerade när jag märkte att han nog va lite flirtig även om det var väldigt subtilt men vår kemi/laddningen mellan oss var däremot så tydlig. Vi kände det direkt och de flesta runt oss såg det direkt”, berättar Jessica Wahlgren. 

https://www.instagram.com/p/CQQJ0STJyjS/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.