Jessica Wahlgren öppnar upp i ett ärligt inlägg på sin blogg. Foto: Jari Kantola 1 / STELLA PICTURESJessica Wahlgren öppnar upp i ett ärligt inlägg på sin blogg. Foto: Jari Kantola 1 / STELLA PICTURES
Jessica Wahlgren öppnar upp i ett ärligt inlägg på sin blogg.  Foto: Jari Kantola 1 / STELLA PICTURES
Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 39. Foto: Suvad Mrkonjic / EXPRESSEN SUVAD MRKONJICJessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 39. Foto: Suvad Mrkonjic / EXPRESSEN SUVAD MRKONJIC
Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 39. Foto: Suvad Mrkonjic / EXPRESSEN SUVAD MRKONJIC

Jessica Wahlgren stöttas efter inlägget

Publicerad

Jessica Wahlgren öppnar upp i ett ärligt inlägg på sin blogg.

Hon berättar om att hon känner sig ledsen, arg och trött.

Nu stöttas hon av sina läsare.

"Kan jag bara sluta gråta", skriver hon i inlägget.

Jessica Wahlgren, 41, bloggar till vardags om sitt glamorösa liv, smink- och hårtips. På torsdagen delar hon med sig av en annan sida för sina läsare. Hon öppnar upp och berättar att hon känner sig ledsen och trött.

"Jag är också trött på att vara den glada, härliga, positiva, lojala, starka personen hela tiden. JAG ÄR INTE DET!!! Jag är också jätteliten, svag, ledsen, arg, kärlekskrank och trött... jättetrött", skriver hon i sitt långa blogginlägg.

I inlägget berättar hon även om att hon är trött på att höra "hur kan du va singel som är så fin, rolig, härlig osv". Jessica skriver också att hon blir arg över att människor pratar nedlåtande om PMS och på så sätt förminskar kvinnors problem.

 

LÄS MER: Jessica Wahlgren: Tror inte jag kan bli kär igen

 

Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 39. Efter 10 års äktenskap tog det slut i början av 2016 efter en svår skilsmässa. Idag har exmannen och Jessica en bra relation har hon tidigare berättat.

Jessica Wahlgren stöttas av läsare efter blogginlägget

I inlägget på torsdagskvällen berättar hon att det är svårt att sluta gråta då hon känner sig deppig.

"Allt blir nattsvart och jag bara gråter och gråter så fort jag är själv. När jag är med barnen el på jobb el med vänner då lyckas jag trycka undan det".

Flera av Jessica Wahlgrens läsare har skrivit stöttande kommentarer under inlägget.

"Käka godis. Och bara skit i det du kan skita i. För vet du. Det går över. Den här gången också", skriver en läsare efter en längre stöttande kommentar.

"Vi alla har nog våra toppar o dalar det är nog själva LIVET!!! Uppskattar enormt att du även skriver om livets jobbiga, här kommer en BAMSEKRAM från mig", skriver en annan läsare.

 

LÄS MER: Jessica Wahlgren slår tillbaka efter skämtet

 

Jessica delade även med sig av en bild på Instagram där hon berättade om det nya blogginlägget. På bilden stod det: "Den här smärtan är olidlig" på engelska och till inlägget skriver hon: "One of those days! Nytt blogginlägg."

 

One of those days! Nytt blogginlägg @styleguide.se #pms #kanjagbaraslutagråta

Ett foto publicerat av Jessica Wahlgren (@jessica_wahlgren) Sep 8, 2016 kl. 2:10 PDT

 

 

Dagen efter det långa blogginlägget, och alla peppande kommentarer från läsare skrev Jessica Wahlgren ytterligare ett inlägg på sin blogg, där hon tackar sin läsare för att de delar med sig av sina "tankar, tips oh känslor". Hon skriver: "Jag vet att vi är många som har samma problem och detta ska nu bli mitt mission att ta tag i och att försöka hitta en lösning. Jag ska testa alla era tips ett i taget...".

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag