Jessica Wahlgren stöttas efter inlägget

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Jessica Wahlgren öppnar upp i ett ärligt inlägg på sin blogg.
Foto: Jari Kantola 1 / STELLA PICTURES
Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 39.
Foto: Suvad Mrkonjic / EXPRESSEN SUVAD MRKONJIC

Jessica Wahlgren öppnar upp i ett ärligt inlägg på sin blogg.

Hon berättar om att hon känner sig ledsen, arg och trött.

Nu stöttas hon av sina läsare.

"Kan jag bara sluta gråta", skriver hon i inlägget.

Jessica Wahlgren, 41, bloggar till vardags om sitt glamorösa liv, smink- och hårtips. På torsdagen delar hon med sig av en annan sida för sina läsare. Hon öppnar upp och berättar att hon känner sig ledsen och trött.

"Jag är också trött på att vara den glada, härliga, positiva, lojala, starka personen hela tiden. JAG ÄR INTE DET!!! Jag är också jätteliten, svag, ledsen, arg, kärlekskrank och trött... jättetrött", skriver hon i sitt långa blogginlägg.

I inlägget berättar hon även om att hon är trött på att höra "hur kan du va singel som är så fin, rolig, härlig osv". Jessica skriver också att hon blir arg över att människor pratar nedlåtande om PMS och på så sätt förminskar kvinnors problem.


LÄS MER: Jessica Wahlgren: Tror inte jag kan bli kär igen


Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren, 39. Efter 10 års äktenskap tog det slut i början av 2016 efter en svår skilsmässa. Idag har exmannen och Jessica en bra relation har hon tidigare berättat.

Jessica Wahlgren stöttas av läsare efter blogginlägget

I inlägget på torsdagskvällen berättar hon att det är svårt att sluta gråta då hon känner sig deppig.

"Allt blir nattsvart och jag bara gråter och gråter så fort jag är själv. När jag är med barnen el på jobb el med vänner då lyckas jag trycka undan det".

Flera av Jessica Wahlgrens läsare har skrivit stöttande kommentarer under inlägget.

"Käka godis. Och bara skit i det du kan skita i. För vet du. Det går över. Den här gången också", skriver en läsare efter en längre stöttande kommentar.

"Vi alla har nog våra toppar o dalar det är nog själva LIVET!!! Uppskattar enormt att du även skriver om livets jobbiga, här kommer en BAMSEKRAM från mig", skriver en annan läsare.


LÄS MER: Jessica Wahlgren slår tillbaka efter skämtet


Jessica delade även med sig av en bild på Instagram där hon berättade om det nya blogginlägget. På bilden stod det: "Den här smärtan är olidlig" på engelska och till inlägget skriver hon: "One of those days! Nytt blogginlägg."


https://www.instagram.com/p/BKFuRU7j6_R/

Dagen efter det långa blogginlägget, och alla peppande kommentarer från läsare skrev Jessica Wahlgren ytterligare ett inlägg på sin blogg, där hon tackar sin läsare för att de delar med sig av sina "tankar, tips oh känslor". Hon skriver: "Jag vet att vi är många som har samma problem och detta ska nu bli mitt mission att ta tag i och att försöka hitta en lösning. Jag ska testa alla era tips ett i taget...".


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.