Jessica Wahlgren har hittat kärleken i Magnus Norman

Jessica Wahlgren om tuffa uppbrottet
Jessica Wahlgren är tillsammans med tennisproffset Magnus Norman.
Foto: /IBL / /IBL
Magnus Norman separerade tidigare i år från Linda Dagh.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Jessica Wahlgren har varit hemlig med sina relationer sedan uppbrottet med Linus Wahlgren.

Men nu har hon hittat kärleken igen på riktigt – med tidigare tennisproffset Magnus Norman, rapporterar Aftonbladet.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Hår- och makeupartisten Jessica Wahlgren, 45, var tidigare gift med skådespelaren Linus Wahlgren, 43, som hon har två barn tillsammans med.

De gick skilda vägar 2012. Men trots att åren gått har hon fortsatt att umgås flitigt med resten av familjen Wahlgren och setts en hel del i ”Wahlgrens värld”.

Sedan skilsmässan har Jessica Wahlgren legat lågt med vilka hon har träffat och någon offentlig pojkvän har hon inte haft.

Men nu bekräftar hon för Aftonbladet att hon är tillsammans med förre tennisstjärnan Magnus Norman, 44.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans, men vi vill inte säga mer än så”, skriver Jessica Wahlgren i ett sms till tidningen.

Aftonbladet träffade kärleksparet på ett event i Sollentuna utanför Stockholm i veckan. Enligt tidningen kom de tillsammans. De höll om varandra och var öppna med att de var ett par.

Magnus Norman separerade tidigare i år 

Nyligen berättade Jessica Wahlgren i ”Bathina – en podcast” om en 15 år yngre man hon träffade några år efter uppbrottet med Linus Wahlgren.

– Jag har aldrig gått i gång på yngre killar, men vi blev kära på en jobbresa. Hen han var så pass mycket yngre än jag och ville ha barn och ja, det blir svårt att få ihop hans liv och mitt liv, sa Jessica Wahlgren.

Magnus Norman sa till Expressen i juli att han nyligen separerat från sin sambo Linda Dagh och att han gick igenom en tuff period. 

– Det är klart att det känns jobbigt, det gör det ju för alla som går igenom en separation. Det enda jag kan säga är att jag och Linda fortfarande är vänner och att vi försöker göra allt så bra som möjligt får våra barn. Det är vårt hundraprocentiga fokus. Det är det jag vill kommentera om det, säger Norman. 

Passningen till Linus – flera år efter skilsmässan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.