Jessica Anderssons starka känslor efter operationen

Så lurades Oscar Zia av Jessica Andersson
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Det har varit några nervösa veckor för Jessica Andersson som på Instagram berättat om hur hon gått och väntat på en ögonoperation.

Nu har den genomförts – och artisten tycks vara överlycklig över resultatet.

”Jag har fått min syn tillbaka!!!.. känslan är helt sjuk!”, skriver hon i ett inlägg.

Jessica Andersson, 47, har i flera inlägg på Instagram berättat om hur hon kämpat med dålig syn – men nu tycks vändningen ha kommit.

”Idag opererar jag mina ögon (ett linsbyte)”, skrev artisten i ett inlägg i fredags innan operationen.

Efteråt berättade hon om ingreppet i ett nytt inlägg:

”Jag var riktigt nervös i fredags när jag kom dit och hade med mig Johan som stöd och chaufför. Jag fick lite lugnande och smärtstillande och kände absolut ingenting under själva operationen.. mer än lite obehag över att teamet jobbade i mina ögon såklart”, skriver hon.

Den tidigare Melodifestivalen-vinnaren berättar att det hela var över på en dryg halvtimme och hur resten av dagen hemma mest var ”som en dimma”.

”Känslan är helt sjuk”

”I lördags när jag vaknade så var synen något bättre men jag upplevde en del ljusfenomen , skuggfenomen och typ 'synvillor' jag är också ganska ljuskänslig”, skriver hon vidare.

Hon förklarar sedan att hon nu ”fått sin syn tillbaka”. 

”Känslan är helt sjuk!”, skriver en till synes mycket lättad Jessica Andersson.

Jessica Anderssons lycka

Hon fortsätter:

”Jag skriver detta nu på telefonen helt utan glasögon , jag som inte sett den lilla texten på telefonen (trots zoomad text) på flera flera år. Jag hittar knappt ord för vad detta betyder för mig och hur det kommer att underlätta så mycket för mig både i min vardag men också i mitt jobb”.

Jessica Andersson berättar för sin följare hur maxresultatet inte är nått än och att synen med all sannolikhet kommer att förbättras ytterligare framöver.

”Ville dela med mig av min känsla såhär efter ett par dagar”, skriver hon avslutningsvis innan hon hälsar alla sina följare en fin dag.

Expressen har sökt Jessica Andersson.

https://www.instagram.com/p/CVKgEDGsWIl/
Vändningen för Jessica Andersson efter tuffa året

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.