Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jessica Anderssons son hyllas – för oväntade draget

Jessica Andersson tog ett års uppehåll från Diggiloo-turnén, men nu är hon tillbaka igen. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Nyligen har turnén varit på besök i Ystad och Varberg, och då har även schlagerdrottningens son Liam stått på scenen Foto: Instagram

Jessica Andersson tog ett års uppehåll från Diggiloo-turnén, men nu är hon tillbaka igen.

Nyligen har turnén varit på besök i Ystad och Varberg, och då har även schlagerdrottningens son Liam stått på scenen – vilket är ett drag som gått hem hos publiken.

”Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen”, skriver Jessica Andersson på Instagram.

Jessica Andersson, 45, gör i år comeback för Diggiloo-turnén, efter att ha stått över under fjolåret. Schlagerdrottningen är numera känd som ”Diggiloos urmoder”, men hon blev ändå förvånad över att det blev så stora skriverier när hon valde att ta en liten paus från turnén.

– Jag kunde aldrig tro att det skulle bli en så stor grej att jag inte var med i Diggiloo förra året. Jag var inne och läste kommentarer, och skrev till slut ett eget inlägg för att försöka förklara. Det är klart det känns smickrande att Digglioo-publiken vill ha tillbaka mig, berättade hon tidigare i en intervju med Expressen.

Nyligen har turnén varit på besök i Ystad och Varberg, och då har även schlagerdrottningens son Liam stått på scenen – vilket är ett drag som gått hem hos publiken.

Sångerskans hyllning: ”Spricker av stolthet”

Jessica Andersson publicerade en bild på sociala medier när hon och sonen står på scenen tillsammans – samtidigt som skrivit en kärlekshyllning till honom.

”Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen. Första gången vi får stå på en scen tillsammans och sjunga. Tack till den underbara publiken i Varberg igår som gav Liam så mycket kärlek”.

Inlägget har fått 2 500 gillamarkeringar, och många väljer att hylla Liam för hans sångbegåvning:

”Blev rörd till tårar”, skriver en person.

”Det var magiskt när ni sjöng tillsammans, så mycket kärlek”, menar en annan.

https://www.instagram.com/p/Bz7pPx5IUQq/?utm_source=ig_web_copy_link