Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessica Anderssons nya barnbesked med kärleken

Jessica Andersson är kär i krögaren Johan Malm.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Jessica Andersson.Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Jessica Andersson gör ingen hemlighet av att hon drömmer om att skaffa barn med pojkvännen. Paret "jobbar" just nu på saken.
– Vi hoppas på att det ska kunna bli någonting, säger hon till Expressen.

Mello-veteranen Jessica Andersson, 44, är tillbaka för att tävla i Melodifestivalen 2018. 

Det blir sjunde gången Jessica deltar. Hon har redan vunnit den stora finalen en gång, det var 2003 med Fame och låten "Give me your love". Bidraget nådde slutligen femteplats i Eurovision Song Contest. 

Jessica kommer att synas i delfinalen den 17 februari på Malmö arena med upptempolåten "Party voice". Bland konkurrenterna finns Kalle Moraeus & Orsa spelmän och Martin Almgren.

För ett år sedan avslöjade Jessica att hon hade mött kärleken på nytt i krögaren Johan Malm, 33. Paret har inte blivit sambor på pappret, men tillbringar den mesta tiden ihop genom att bo växelvis hos varandra. Jessica har i hus i Trollhättan och Johan bor i Göteborg, där han driver sin restaurang. 

 

Jessica Andersson är aktuell i Melodifestivalen 2018.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Pojkvännen kommer att stötta Jessica under Mello

Sångerskan beskriver sig själv som "väldigt kär". Nu är frågan hur det förälskade paret ska kunna vara ifrån varandra en hel tävlingsvecka?
– Han får väl följa med, säger Jessica med ett leende och fortsätter:

– Vi har det jättebra jag och Johan. Han jobbar också extremt mycket. Men veckan när jag tävlar tror jag absolut att han vill vara på plats i Malmö och supporta. 

 

LÄS MER: Jessica Andersson: "Väldigt tacksam om jag blev gravid"

 

Jessica Andersson har sonen Liam, 14, sedan tidigare. Hon talar öppet om sin längtan att skaffa ett syskon.
– Man kan aldrig ta för givet att bli mamma. Jag har haft turen att bli mamma en gång. Jag kan bara hoppas på den turen igen, har hon tidigare sagt till Expressen.

Sångerskan kallar Johan för "sin stora kärlek" och drömmer om att utöka familjen med honom.
– Jag fyller 44, och det är inte självklart att det funkar rent fysiskt, lite orättvist kan jag tycka, men så är det. Skulle det hända så skulle vi bli jätteglada, sa Andersson nyligen.

Hymlar inte med att de försöker skaffa barn

Jessica har valt att vara ärlig med att hon och Johan vill få barn tillsammans – och de gör sitt yttersta för att få till det.
– Vi jobbar på det, det har inte hänt så mycket än! Tro kan man inte göra, men vi hoppas på att det ska kunna bli någonting så klart, säger hon till Expressen under SVT:s presskonferens.

 

LÄS MER: Jessica Andersson ska inte gifta sig

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.