Jessica Andersson har följt Melodifestivalen sedan hon var åtta år gammal. Foto: OLLE SPORRONGJessica Andersson har följt Melodifestivalen sedan hon var åtta år gammal. Foto: OLLE SPORRONG
Jessica Andersson har följt Melodifestivalen sedan hon var åtta år gammal. Foto: OLLE SPORRONG
I år är hon i final med bidraget "Party voice". Foto: OLLE SPORRONGI år är hon i final med bidraget "Party voice". Foto: OLLE SPORRONG
I år är hon i final med bidraget "Party voice". Foto: OLLE SPORRONG

Jessica Anderssons kärleksförklaring - mitt i Mellon

Publicerad

Publikfavoriten Jessica Andersson charmade publiken i Friends arena med en kärleksförklaring - till Melodifestivalen.

– Jag har alltid älskat Melodifestivalen – har följt den sen jag var åtta år. Kommer fortsätta göra det också, sade hon i presentationen innan hon kom upp på scen.

Sångerskan Jessica Andersson är en av förhandsfavoriterna att vinna årets upplaga av Melodifestivalen.

Den rutinerade sångaren vet hur man bjuder på sig själv - och charmade både publiken och juryn inför sitt framförande av bidraget "Party voice".

– Jag har alltid älskat Melodifestivalen – har följt den sen jag var åtta år. Kommer fortsätta göra det också, sade hon i presentationen innan hon kom upp på scen.

Jessica Andersson.Foto: OLLE SPORRONG

”Man måste våga kasta sig ut”

Hon passade också på att ge några livsråd till publiken.

– Man måste våga kasta sig ut och utnyttja sin fulla potential. Man ska inte fastna i det som är tråkigt. Det handlar om att ha kul. Jag är taggad på att utnyttja all min potential här i Friends Arena, sade hon till allmänt jubel.

Jessica Andersson är något av en veteran i Melodifestival–sammanhang. År 2003 ställde hon upp för första gången som en del av duon "Fame", med låten "Give me your love". Den gången tog hon sig hela vägen till Eurovision song contest.

Med låten "Party voice" ställer Jessica Andersson upp för sjätte gången i Melodifestivalen.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag