Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jessica Anderssons besvikelse under lyxsemestern med kärleken

Jessica Andersson med kärleken Johan Malm. Foto: OLLE SPORRONG
Jessica Andersson berättar om frieribesvikelsen. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Jessica Andersson åkte på sina drömmars lyxsemester med kärleken Johan Malm.

Resan hade allt – utom ett frieri.

– Jag hoppades in i det sista, berättar artisten för Gala Magazine.

Jessica Andersson, 45, har kallat Johan Malm, 35, för sin ”stora kärlek” och sagt att hon vill dela sin framtid med honom.

Artisten har tidigare berättat om att hon hoppas att paret ska gifta sig.

– Jag försöker ibland ge små hintar till Johan om att jag fortfarande är öppen för det, men jag får inget vidare gehör. Jag skulle älska att få gifta mig med Johan för jag älskar honom, men det står inte och faller med ett äktenskap. Så som känslorna är oss emellan och hur vår relation är – det är för livet. Men det hade varit mysigt att få gifta mig med Johan. Jag ska jobba på det, berättade hon i en intervju med Expressen förra året.

”Blir inte mer romantiskt”

Nu berättar hon för Gala Magazine att frieriet skulle komma när paret i höstas åkte på sina drömmas lyxsemester. För att fira Jessica Anderssons 45-årsdag reste de i oktober till Maldiverna.

– När vi flög från huvudön till vår ö, ganska lågt med sjöplanet, såg vi det här turkosa kristallklara vattnet och det var superhäftigt. Det första vi gjorde när vi kom in i vår vattenbungalow var att byta om till badkläder och kasta oss i vattnet. Vi hade en jättefin infinitypool på vår terrass men den tror jag inte att vi använde en enda gång. Vi vill bara i det här turkosblåa vattnet, säger hon till tidningen.

– Att gå där hand i hand med honom på bryggan i solnedgången, det blir inte mer romantiskt än så.

Skaffat hus tillsammans

Enligt Jessica Andersson är det vanligt med frierier på semesterorten.

– Det finns två butiker på ön. Den ena är en souvenirbutik där man också kan köpa badkläder, solskyddsfaktor och lite annat. Den andra är en juvelerare där man kan köpa ringar. Jag hoppades in i det sista att det skulle komma ett frieri på min födelsedag men det gjorde det inte, haha. Inte denna gången, kanske nästa. Nu vet både jag och Johan att butiken finns där, säger hon till Gala Magazine.

Paret träffades hösten 2016 och var de första åren särbos. Johan Malm är stjärnkock och krögare, baserad i Göteborg. Men snart sedan flyttade han in i artistens hus i Trollhättan.

Nyligen skaffade paret ett nytt gemensamt boende – en villa med havsutsikt i Gottskär på Västkusten.