Jessica Andersson brister i gråt Foto: Kanal 5Jessica Andersson brister i gråt Foto: Kanal 5
Jessica Andersson brister i gråt Foto: Kanal 5
Jessica Andersson och Anders "Arga snickaren" Öfvergård Foto: Kanal 5Jessica Andersson och Anders "Arga snickaren" Öfvergård Foto: Kanal 5
Jessica Andersson och Anders "Arga snickaren" Öfvergård Foto: Kanal 5

Jessica Andersson bryter ihop i tårar

Publicerad

Här brister det för artisten Jessica Andersson, 42, i kvällens avsnitt av "Arga snickaren VIP".

Det är när Anders Öfvergård försöker förklara för artisten att hon måste tro på sig själv som tårarna kommer.

– Det blir lite känsligt, säger hon i programmet.

Artisten Jessica Andersson är gäst i kvällens avsnitt av "Arga snickaren VIP". Hon bor tillsammans med sin son i ett stort hus i Trollhättan, men hon har inte så stor ordning inomhus.

Kläder ligger utspridda på tre våningar och det finns gamla pinnar i garaget som ingen har använt sedan hon flyttade in.

När Anders "Arga snickaren" Öfvergård kommer med sitt team till huset står det snabbt klart att det finns flera projekt som Jessica Andersson har påbörjat – men som inte är klart än.

"Höga krav på mig själv"

– Jag är nog en sån som påbörjar ett projekt, och så har jag svårt att avsluta det. Jag ställer ganska höga krav på mig själv, säger Jessica i programmet.

 

LÄS MER: Därför väljer Jessica Andersson särbolivet

 

För att få ordning på sin förvaring i huset bestämmer Anders Öfvergård att Jessica Andersson ska riva en gammal garderob.

Men den folkkära artisten får problem med uppgiften – och tvingas fråga "Arga snickaren" om hjälp flera gånger.

Till slut kommer Anders Öfvergård till slutsatsen att Jessica är väldigt osäker på sig själv.

– Hon är duktig, men hon vågar inte se det, säger han i programmet.

Efter ett tag tar han Jessica Andersson åt sidan för att prata med henne.

Andersson börjar gråta

– Hur stor sannolikhet är det att du ska lyckas, om du är rädd för att misslyckas? Det jag vill är att du ska känna att du är bra, men när du bygger så ger du dig inte det, säger han till henne.

 

LÄS MER: Jessica Anderssons oväntade kyss-kupp

 

Då brister det för Jessica som börjar gråta.

– Det blir lite känsligt, Han säger saker som jag behöver höra, men det blir också väldigt tufft att höra det, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag