Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jessica Almenäs tårar – smärtorna och svåra tiden

Jessica Almenäs tårar – smärtorna och svåra tiden
Jessica Almenäs berättar att den senaste tiden inte har varit så kul.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL

Jessica Almenäs slut på 2022 har varit långt ifrån enkelt. 

Nu berättar hon om den svåra tiden – men också att hon fått en obehaglig överraskning. 

”Har gråtit många gånger över hur jävla svårt allt är”, skriver programledaren på Instagram. 

Jessica Almenäs, 46, som nyligen spelat in en ny säsong av ”Superstars” inledde 2022 skadad efter att ha skadat foten under en basketträning. Och i november var olyckan framme igen – och hon trillade av en häst. 

”Hade liksom glömt att det kan vara farligt att rida, man KAN faktiskt trilla av. Jag åkte i alla fall av när vi hoppade i går. Det gick inte särskilt fort så måste haft otur när jag landade på axeln”, skrev hon på Instagram. 

Almenäs kände först att något inte stod rätt till med axeln – ambulans kom i ilfart till platsen och hon togs till sjukhus. 

”Var ganska så neddrogad på morfin för det gjorde väldigt väldigt ont med minsta lilla rörelse. Fick till slut röntgen som visade att nyckelbenet har släppt från fästet i axelleden, tror det kallas AC luxation,” skrev hon vidare i inlägget.

Nu berättar Jessica Almenäs att den senaste tiden har varit svår för henne. 

”November var en riktig rövmånad, glad att den är över. Nyckelbensskadan, som inte bara gjorde JÄVLIGT ont, utan också ledde till att jag var tvungen att sjukskriva mig och skjuta upp massa jobb som sen skulle göras allt på en gång. Hann inte ens fira min födelsedag”, skriver programledaren på Instagram. 

Almenäs om den svåra tiden

Dessutom har hon haft mycket annat att stå i – bland annat en flytt med sin mamma från Östersund till Stockholm. 

”Har gråtit många gånger över hur jävla svårt allt är och haft panikångest i kubik. Fick dessutom en obehaglig och chockerande överraskning som har tagit både tid och energi”, forstätter Almenäs. 

Vad det är för obehaglig överraskning går inte Almenäs in på. 

Men nu ses en ljusning. 

”Att-göra-listan prickas av punkt för punkt. Kanske kommer jag rentav ha tid att fira jul? Inget är säkert dock. Kämpa Jess, kämpa”, avsluta Almenäs på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/Cl3D9T_ooUk/?utm_source=ig_web_copy_link
Björn Kjellman om Ica-Stig: "Behöver verkligen pengarna"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.