Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅNFoto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
 Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Jessica Almenäs stora kärlekslycka

Publicerad

Nu blir Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren sambo. 

Tv-profilen skriver om samboskapet på sin blogg och har svårt att tro det själv. 

”Känns lite overkligt att han faktiskt bor här”, skriver hon. 

Tv-profilen Jessica Almenäs, 42, och handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 31, har varit ett par i flera år och har under tiden haft ett distansförhållande. 

 

LÄS MER: Almenäs hyllas för nakna gravidbilden

 

Patrik Fahlgren har spelat handboll i Bundesliga i den tyska staden Kassel medan Jessica har bott i Stockholm. Det har alltså varit en hel del pendlande för paret. 

”Äntligen hemma – för gott”

I våras blev det klart att Patrik Fahlgren skulle flytta hem till Sverige och flytta ihop med Jessica Almenäs i Stockholm. Tidigare i veckan togs han emot på Arlanda av en överlycklig Jessica. 

”Nu är han äntligen hemma – för gott”, skriver hon på sin blogg och fortätter: 

”Känns lite overkligt att han faktiskt bor här i min (ja, eller VÅR numera) lägenhet). 

Men samtidigt verkar det finnas en liten oro över att bli sambo. Jessica Almenäs har bott ensam i flera år och är orolig för omställningen. 

”Det är lite svårt att anpassa sig till att inte bestämma själv över sin tid och sitt hem.. Men det går nog ganska snabbt att vänja sig. För det är ju himla mysigt också!”, skriver hon. 

https://www.instagram.com/p/BUymY4AFz9n/?taken-by=jessicaalmenas

Väntar barn

Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren väntar just nu barn. Barnet är parets första tillsammans, men Jessica har två barn från tidigare förhållanden. 

 

LÄS MER: Jessica Almenäs om gravidlyckan 

 

Paret träffades hösten 2015 men valde att berätta om sin kärlek först i januari 2016. De tillbringade nyårsafton 2015-2016 tillsammans i Dubai och veckan efteråt skrev den tidigare TV4-profilen om sin nye pojkvän i sina sociala medier.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag