Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jessica Almenäs sätter stopp – bilden sprids

Jessica Almenäs ryter ifrån efter att ha sett bilderna.
Programledaren Jessica Almenäs.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
På programledarens Instagram har hon lagt upp bilder på annonsen med hennes bilder.
Jessica Almenäs.Foto: EXPRESSEN

Stulna bilder och påstådd viktnedgång. 

Programledaren Jessica Almenäs säger i från efter att ha sett sina bilder på en annons för bantningspreparat. 

”FAKE NEWS! Då har det hänt mig också”, skriver Jessica Almenäs på sin Instagram

”Jessica Almenäs har avslöjat sin hemlighet” står det i texten som påstår att ”Let's dance”-programledaren använder sig av ett bantningspreparat som annonsen gör reklam för. I ett inlägg på Instagram skriver Jessica Almenäs om bilderna som tagits helt utan hennes tillstånd för en bantningskampanj som hon inte är involverad i.

”Jag är givetvis inte med i någon sån här kampanj, det är verkligen inget jag skulle stå för nånsin”, skriver hon.

”Otroliga resultatet är från 2015”

Annonsen visar påstådda före- och efterbilder på programledaren och menar att varken bantning eller träning står bakom förändringen. Jessica Almenäs skriver själv att hon hoppas att alla förstår att så inte är fallet och berättar även sanningen om bilderna. 

”Det är ju dessutom helt orimligt, det finns absolut inget sätt att gå ner 3,5 kg i veckan utan att banta och träna. Intressant också när de visar upp det påstådda resultatet och förebilden är från 2018 och efterbilden på det otroliga resultatet är från 2015. Sicka puckon!”

Många stulna bilder

Kändisarnas bilder som tas utan tillåtelse och används i bantingsreklam som cirkulerar på sociala medier är inget ovanligt. Carolina Gynning och Charlotte Perrelli är några av dem som blivit utsatta. 

”Verkar ju omöjligt att komma åt de här idioterna dessvärre”, menar Jessica Almenäs.

Vill känna sig fri

Programledaren har tidigare under sommaren berättat om andra saker som påverkat hennes semesterdagar. I ett blogginlägg skriver Jessica Almenäs att hon mitt uppe i ledigheten fick en panikångestattack. Hon berättar att hon gärna reser för hälsans skull   och att det är en viktig del av att hon ska må bra.

”Jag har hela mitt liv haft en stark känsla av att vilja vara fri, fri på ett sätt som jag inte riktigt kan beskriva. Inte att vara singel och arbetslös, inte alls så, men fri från måsten och sånt som tynger ner en. Fri att flyga i väg vart jag vill, när jag vill”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B0wXZELouKH/?igshid=gqhee4g79jzr

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.