Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jesper Rönndahls kärlekshyllning till hustrun Marie

Jesper Rönndahl hyllar sin hustru Marie Agerhäll i ”Skavlan”.
Foto: SVT.
Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl gifte sig i september 2017.
Foto: SVT.
Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl gästar ”Skavlan”.
Foto: SVT.

Att arbeta ihop med sin partner kan vara knepigt.

Det vet äkta paret Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll.

– Jag jobbar ju hårt tycker jag, det är inte så, men det är bara det att hon är på en annan nivå innan det är färdigt, säger Jesper Rönndahl i ”Skavlan”.

Jesper Rönndahl, 39, och Marie Agerhäll, 36, gästar fredagens avsnitt av ”Skavlan” – där bland annat parets arbetsdynamik diskuteras.

I höstas sändes första säsongen av serien ”Dips” som paret arbetat på tillsammans, och till programledaren Fredrik Skavlan avslöjar det äkta paret hur de fungerar ihop framför kameran.

I synnerhet hur arbetet fördelas.

– Det är en ganska enkel arbetsfördelning, den är att hon gör allt, säger Jesper Rönndahl i ”Skavlan” med ett skratt varpå Marie Agerhäll konstatera ”intressant”.

– Nej, men du gör nästan allt, fortsätter Jesper Rönndahl i programmet och Marie Agerhäll och svarar:

– Ja, men det är också för att du har ett annat jobb.

Jesper Rönndahl om frun Marie: ”på en annan nivå”

Men den största skillnaden mellan paret i arbetsmiljö är vem som ger upp först.

– Jag är ganska snabb på att ge upp, eller jag tycker det är tillräckligt färdigt, eller vad brukar man säga killräckligt, säger Jesper Rönndahl i programmet och förtydligar:

– Jag jobbar ju hårt tycker jag, det är inte så, men det är bara det att hon är på en annan nivå innan det är färdigt.

Och Marie Agerhäll håller med.

I ”Skavlan” berättar Marie Agerhäll även att Jesper Rönndahl har en tendens att svimma ”vid konstiga tillfällen”.

Som när en flygrädd Marie och en illamående Jesper befann sig på ett plan till Berlin – och Jesper behövde besöka toaletten.

– Jag kollade vart han tar vägen för han såg så himla blek ut, och sedan bara ramlade du ihop, minns Marie Agerhäll i programmet och fortsätter:

– Jag som är flygrädd tänkte nu tar han tag i handtaget och öppnar dörren.I september 2017 gifte sig Jesper Rönndahl med Marie Agerhäll. Paret har en son tillsammans. Vigseln ägde rum i Malmö och vigselförrättare var ingen mindre än serietecknaren Liv Strömquist.

Marie Agerhäll är producent, manusförfattare, regissör och skådespelare. Hon har bland annat regisserat ”Dips”. 

Jesper Rönndahl är komiker, författare, producent och skådespelare, han har dessutom vunnit ”På spåret” två gånger. 

I höstas skapade Jesper Rönndahl rubriker efter att medverkat i en satirisk informationsfilm riktad till kinesiska turister. Vilket inte gick hem hos kinesiska staten – som krävde Jesper Rönndahl på en ursäkt.

– Den upplevdes rasistisk, vilket vi borde ha förstått. Den var oansvarig och kulturellt okänslig. Förlåt. Men, det här är inte ett förlåt till den kinesiska regimen som inte värdesätter yttrandefrihet, uttalade sig Jesper Rönndahl då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.