Jesper Parnevik om vilda bröllopsfesten och överraskningen

Jesper Parnevik berättar nu om dottern Penny Parneviks bröllop som han kallar ett av de bästa bröllopen de har haft i Parnevikssläkten.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Penny Parnevik, Douglas Murray och Mia Parnevik syns sjunga för full hals under bröllopsfesten.
Foto: Instagram / Instagram
Jesper innan saxen och rakapparaten gjorde sitt.
Foto: Instagram / Instagram
Jesper Parnevik sitter på svärsonen Douglas Murrays axlar under bröllopsfesten.
Foto: Instagram / Instagram
Flera bröllopsgäster var iklädda rosa hattar på bröllopet.
Foto: Instagram / Instagram
Det var mycket musik, sång och dans på bröllopsfesten berättar Jesper Parnevik.
Foto: Instagram / Instagram
1 / 7

Penny Parneviks och Douglas Murrays bröllop på farfar Bosse Parneviks lyxiga herrgård förra helgen var en succé med mycket show, sång och dans.

Nu berättar Jesper Parnevik om de starka känslorna när han lämnade över dottern, hans överraskning på bröllopsfesten och nya frisyren som kom till på bröllopsmorgonen.

– Det var ett riktigt Parneviksbröllop. Många av amerikanerna som var där sa att de aldrig hade sett något liknande, säger han.

Det var förra helgen som Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, sa ja till varandra omgivna av familj och vänner på Bosse Parneviks stora 1600-tals herrgård utanför Stockholm.

Penny Parnevik var klädd i en klassisk och ärmlös vit brudklänning medan Douglas Murray, som har skotskt påbrå, hade en grönblå kilt. Penny Parnevik leddes fram till Murray av pappa Jesper Parnevik som fällde flera tårar på vägen fram.

– Visst brast det, det brast både för mig och Douglas. Det blir mycket känslor, allting bubblar ut, men det var härligt samtidigt, säger han om tårarna.

– Jag är väldigt glad att Penny bad mig att gå bredvid henne nedför trapporna fram till Douglas för det är något som man aldrig kommer glömma, säger han vidare.

På den efterföljande bröllopsmiddagen och festen var det mycket röj med såväl show, sång, dans och sketcher och inte bara klassiska tal berättar Jesper Parnevik.

”Douglas är fortfarande chockad”

– Det var ett riktigt Parneviksbröllop. Många av amerikanerna som var där sa att de aldrig hade sett något liknande, vilket var kul, säger Jesper och ger två exempel.

– Alla kusinerna framförde en väldigt bra sång. De gjorde om texten till AC/DC:s Thunderstruck fast i stället för Thunder så hette den Murray för att Penny har blivit en Murray till slut. 

– Och jag lyckades få med Douglas föräldrar upp på scen vilket Douglas fortfarande är chockad över. Hans mamma har aldrig stått på en scen och har vägrat i alla år, det var enormt lyckat, berättar han.

https://www.instagram.com/p/CfEm8cUD1xT/

Överraskningen till brudparet

Under bröllopsfesten hade Jesper även en överraskning till brudparet. Han spelade upp en video han klippt ihop med hälsningar från alla deras vänner, även de som inte kunde komma till bröllopet. Alla i videon sjunger några ord till låten ”I gotta feeling” med Black Eyed peas.

– Det var väldigt komplicerat måste jag erkänna, men det var värt det i slutändan, säger Jesper som berättar att brudparet blev rörda av överraskningen.

https://www.instagram.com/p/CfBFqGbDotC/

Lockarna rök på bröllopsmorgonen

Under bröllopet visade Jesper upp en ny kortklippt frisyr. Under bröllopsdagens morgon rök nämligen de långa lockarna som han sparat ut på sistone.

– Det var väl alltid meningen att de skulle komma av, sedan blev det bra tajmning på bröllopet. Och sedan var det väl en rolig grej att barnbarnen fick vara med och klippa av det, säger Jesper.

Saknar du det inte nu då?

– Nej fy tusan med den här värmeböljan så är det ju fantastiskt skönt att det är som det är. Det hade inte gått nu, säger han.

https://www.instagram.com/p/CfK4FUUqVAg/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.