Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jesper Börjessons plötsliga utspel i sändning: ”Gör så här”

Här är fler av dagens nöje-toppnyheter.
Mattias Tjernström gästar Jesper Börjesson och Soraya Lavasani i ”Nyhetsmorgon”, och delar med sig av sportsnackisar. Foto: TV4.
Men efter att ha visat ett klipp på en upprörd tennisspelare gör Börjesson något oväntat – som får kollegerna att bryta ihop. Foto: TV4.
Programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani diskuterar fotbolls-VM Foto: TV4.
Soraya Lavasani. Foto: TV4.

Mattias Tjernström gästar Jesper Börjesson och Soraya Lavasani i ”Nyhetsmorgon”, och delar med sig av sportsnackisar.

Men efter att ha visat ett klipp på en upprörd tennisspelare gör Börjesson något oväntat – som får kollegerna att bryta ihop.

– Efter Nyheterna är det dags för Jan Björklund som kommer hit, säger Jesper Börjesson och slår i golvet.

På måndagen gästas ”Nyhetsmorgon” av sportnyhetsprofilen Mattias Tjernström, som berättar om de senaste dagarnas största snackisar i sportvärlden.

Programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani diskuterar fotbolls-VM och svenska fotbollsspelaren Alexander Isak, innan Mattias Tjernström visar ett roligt tennisklipp.

– Jag älskar när folk blir förbannade och vågar visa känslor. Så här förbannad kan man bli. Den här killen är spanjor, på nivån strax under den stora tennistouren, säger Mattias Tjernström innan han visar klippet.

”Förlåt, är man inte lite rädd”

I videon visas en tennismatch, där den ena spelaren blir galen när han råkar förlora poäng. Efter en miss avreagerar han sig genom att slå sitt tennisracket i marken flera gånger, innan han kastar det ifrån sig med all sin kraft.
Klippet får både Soraya Lavasani och Jesper Börjesson att börja skratta ordentligt.

– Förlåt, är man inte lite rädd om sitt racket, undrar Soraya Lavasani skrattandes.

Jesper Börjesson väljer då att göra något oväntat, som får kollegerna att brista ut i mer skratt. Programledaren härmar tennisspelaren i klippet, och går ner på knä i studion medan han slår sina manuspapper i golvet – och presenterar nästa gäst, Jan Björklund som ska komma till programmet.

– Jag gör så här då: Efter Nyheterna är det dags för Jan Björklund som kommer hit, säger Jesper Börjesson, och får Soraya Lavasani att börja skratta igen.