Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENFoto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
 Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENFoto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
 Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Jesper Blomqvists nya liv efter "Let's dance"

Publicerad

"Let's dance" är över – nu får Jesper Blomqvist dejta igen.

Trots att det blev en vinst i TV4-programmet har fotbollsspelaren däremot inte haft samma tur på Amors planhalva.

– Men det kommer nog snart, säger han.

Under tisdagen deltog flera kändisar i Cancerrehabfondens golfrunda utanför Stockholm. En som var på plats var fotbollsspelaren och sedan några veckor tillbaka också "Let's dance"-vinnaren Jesper Blomqvist.

Sedan vinsten mot Anja Pärson i TV4-programmet har livet börjat se annorlunda ut för Jesper Blomqvist.

– Jag har träffat Malin (Watson, Jespers danspartner, reds anm.) några gånger, vi har försökt sitta ner och prata och ta in allting och njuta. Men just nu känns det som att det var hundra år sedan och som att vi aldrig var med. Så det är väldigt tvära kast. De sista veckorna var väldigt intensiva.

 

LÄS MER: Jesper Blomqvist fick stöd av exet

 

Kommer ni fortsätta umgås?

– Ja, det kommer vi absolut att göra. Men det blir inte fem timmar om dagen, det blir det inte, säger han och skrattar.

Jesper Blomqvist om dejtingen

Att "Let's dance" är över innebär dessutom att Jesper Blomqvist har fått börja dejta igen, något som Malin Watson lovat hjälpa till med.

– Men det är inte så mycket sådant nu, jag har haft så fullt upp så jag har inte hunnit med något annat än att svara i telefon och försöka fixa lite jobbgrejer. Men det kommer nog snart.

Under "Let's dance" var det Malin Watson som satte stopp och hindrade Jesper Blomqvist från att dejta.

– Malin har förbjudit mig att dejta fram till finalen, sa Jesper Blomqvist i samband med semifinalen.

 

LÄS MER: Ex-hustruns tårar för Jesper Blomqvist 

 

För ett år sedan skilde Jesper Blomqvist sig från Pauline Holst. Exfrun var ett viktigt stöd under hela "Let's dance"-resan.

– Hon har varit ett jättehärligt stöd. Hon kan ta med sonen och bonusdottern också. Det har verkligen varit toppenbra, har Jesper Blomqvist tidigare sagt.

– Vi har en kanonfin relation. Det gör allting så mycket lättare.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag