Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jesper Blomqvists varning till Kristin och Magdalena

Jesper Blomqvist varnar finalisterna i ”Let's dance” inför svackan som kan komma när programmet är över.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg var i final i ”Let's dance” 2019.Foto: OLLE SPORRONG

”Let's dance” 2019 är slut – och Kristin Kaspersen korad vinnare.

Nu varnar den före detta segraren av succéprogrammet Jesper Blomqvist årets finalister för den tuffa tiden som väntar efter programmets slut.

– Det blir en chock för kroppen och knoppen, säger Jesper Blomqvist.

Att vinna ”Let's dance” är en stor bedrift – som kräver både svett och tårar. Det vet Jesper Blomqvist som kammade hem hela programmet för två år sedan.

Den före detta vinnaren var på plats under fredagens final och han hade flera råd till finalisterna Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg.

– Njut av hela stunden, hela den här finalen. Vem som vinner är inte det viktiga. Spara den här kvällen och plocka fram den senare, säger Jesper Blomqvist.

Han passade även på att hylla tvåan – Magdalena Forsberg.

– Magda har varit helt fantastisk, sedan var det en väldigt tuff motståndare i Kristin – som dansar som en proffsdansare. Men det handlar inte bara om det – Magda har utvecklats något enormt även om det inte är på samma nivå. Man måste se var dom började och var dom slutade, förklarar han.

LÄS MER:
Allt från ”Let's dance”-finalens efterfest

Jesper Blomqvists varning: ”Chock för kroppen”

Men vinsten av succéprogrammet kan komma med en svacka. Därför passade Jesper Blomqvist på att höja ett varningens finger till de båda finalisterna nu nära ”Let's dance”-cirkusen är på väg att lägga sig.

– Efterstressen några veckor efter var riktigt tuff, minns Jesper Blomqvist och fortsätter:

– Allt tar slut. Man har ingen träning, ingen dans – all energi tar slut. Det blir en chock för kroppen och knoppen.

Jesper Blomqvist tog hem finalen i ”Let's dance” tillsammans med danspartnern Malin Watson 2017. På andra plats kom Anja Pärson som då dansade tillsammans med Calle Sterner – som på fredagen kunde för första gången titulera sig vinnare tillsammans med Kristin Kaspersen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.