Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jesper Bengtsson avföljer Marcelo Peña efter pengasveket

Paradise Hotel-deltagaren Jesper Bengtsson sa upp sig från jobbet inför säsongen 2019.
Jesper Bengtsson har avföljt Marcelo Peña på Instagram.Foto: Foto: Patricia Recourt/Viafree / Foto: Patricia Recourt/Viafree
Marcelo Peña följer fortfarande Jesper Bengtsson på Instagram.Foto: Foto Patricia Recourt/Viafree

Ph-profilen Marcelo Peña lovade att dela med sig av vinstsumman till Jesper Bengtsson. 

Så verkar det inte ha blivit och nu har Jesper avföljt Marcelo på Instagram. 

Marcelo Peña kastade kulan rekordsent i finalen av ”Paradise hotel” 2019 och blev en halv miljon rikare. 

I en intervju med Expressen tv berättade Marcelo att han efter kulceremonin kände sig ensam. 

– Jag kände mig helt lämnad. Först kände jag mig taskig, man är ändå människa liksom. Fast det är ett spel så känner man sig taskig. Sen ville ingen vara med mig, Jeppe och alla försvann och gjorde sitt. Jag kände mig ensam, jag kände mig som världens värsta människa när jag hade kastat kulan, sa Marcelo Peña.

Bengtsson har avföljt Marcelo

Tanken var att han och deltagaren Jesper Bengtson skulle dela på pengarna, men än så länge har inte ”Jeppe” sett röken av dem. Det berättade han i en video på Youtube när han gästade Marcus ”Mcuze” Johansson. 

– Han sa att vi skulle vänta till april då det var skatteåterbäring. Och nu är det maj men inga pengar har kommit. Ett sånt svek måste jag ändå säga att jag skulle ta väldigt hårt då du satt ett pris på vänskapen. Jag själv hade ju inte tvekat en sekund på att skicka över pengarna när det var det som var sagt, sa Jesper. 

Besvikelsen verkar vara total och Jesper Bengtsson har nu avföljt Marcelo Peña på Instagram. Marcelo Peña följer fortfarande Jesper Bengtsson. 

Expressen har sökt Jesper Bengtsson. 

Nu visar realityprofilen upp den massiva tatueringen. .

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.