Kalle Zackari Wahlström gästade nyhetsmorgon för att demonstrera övningar och prata om sin träningsfilosofi. Foto: TV4Kalle Zackari Wahlström gästade nyhetsmorgon för att demonstrera övningar och prata om sin träningsfilosofi. Foto: TV4
Kalle Zackari Wahlström gästade nyhetsmorgon för att demonstrera övningar och prata om sin träningsfilosofi. Foto: TV4
När programledaren Jenny Strömstedt ska fånga en tygsäck faller hon framstupa. Foto: TV4När programledaren Jenny Strömstedt ska fånga en tygsäck faller hon framstupa. Foto: TV4
När programledaren Jenny Strömstedt ska fånga en tygsäck faller hon framstupa. Foto: TV4

Jenny Strömstedts vurpa i "Nyhetsmorgon"

Publicerad

Kalle Zackari Wahlström gästade nyhetsmorgon för att demonstrera övningar och prata om sin träningsfilosofi.

När programledaren Jenny Strömstedt ska fånga en tygsäck faller hon framstupa.

– Det var ingen muskulär skada, skrattar hon i programmet.

Träningsprofilen Kalle Zackari Wahlström gästade under söndagen TV4:s nyhetsmorgon. Den kända "Gympaläraren" visade med ett antal övningar hur man kan använda en tung tygsäck som träningsredskap. Det börjar med att programledaren Jenny Strömstedt ska testa på en av övningarna.

– Oj shit jag bröt ju revbenen! ropar Jenny Strömstedt när säcken landar på magen.

 

LÄS MER: Här går det helt fel i nyhetsmorgon

Överraskades – föll

 

LÄS MER: Jenny i brandkaos på nyhetsmorgon

 

Först klarar Jenny Strömstedt att resa sig upp med säcken, efter att ha gjort ett antal sit ups. Sedan följer en intervju med Kalle Zackari Wahlström. När intervju är färdig och Jenny Strömstedt har fått visat för sig hur man bäst gör en hump-övning med tygsäcken, då får hon en obehaglig överraskning.

– Är du beredd, frågar Kalle Zackari Wahlström?

När hon sedan ska ta emot säcken faller hon huvudstupa framåt, skrattande. Kalle Zackari Wahlström skrattar också, men frågar snabbt hur det gick för henne.

– Det gick okej. Jag fick ett brännsår på knät bara. Det var ingen muskulär skada, säger hon.

Kalle Wahlström Zackari lade sedan upp klippet på Instagram, tillsammans med en skrattande emoji.

 

Ett inlägg delat av Kalle Zackari Wahlström (@kallewahlstrom) Mar 19, 2017 kl. 2:42 PDT

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag