Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jenny Alversjö tvingades lämna TV4 – mitt i sändning

I lördagens ”Nyhetsmorgon” visades en intervju mellan Jenny Alversjö och Alexander Skarsgård. Foto: Jenny Alversjö/Instagram
Programledaren kände sig dålig och lämnade sändningen. Foto: OLLE SPORRONG

Jenny Alversjö hade en fullspäckad förmiddag i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Då började den populära programledaren att känna sig dålig – och fick lämna studion.

– Jag mår faktiskt inte så himla bra, säger Jenny Alversjö på programmet. 

Under lördagsförmiddagen gästades TV4:s ”Nyhetsmorgon” av en rad kända profiler, som artisterna Charlotte Perrelli och Nano samt FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson. 

Dessutom var hollywoodsvensken Alexander Skarsgård med i en förinspelad intervju med Jenny Alversjö.

Men mot slutet av sändningen blev den populära programledaren plötsligt tvungen att lämna programmet. 

Jenny Alversjö tvingades lämna Nyhetsmorgon

Jenny Alversjö, 44, förklarar att hon har känt sig sjuk i veckan och hyllar samtidigt programledarkollegan Anders Pihlblad som fick ta över och ta programmet i mål:

– Min räddare Anders Pihlblad. Jag mår faktiskt inte så himla bra. Jag har varit sjuk hela veckan, men jag tänkte att om jag bara tar i från tårna så klarar jag, men det går inte. Jag tror att jag borde gå hem och lägga mig, säger Jenny Alversjö i programmet.

Här lämnar Jenny Alversjö mitt i sändningen. Foto: TV4/Instagram

På Jenny Alversjös eget Instagram-konto skriver nu flera personer att det var rätt beslut att lämna och att hon ska krya på sig.

https://www.instagram.com/p/BrYNUsIgN8m/

TV4: ”Krya på dig Jenny”

Senare under lördagen kommenterade TV4 händelsen på Nyhetsmorgons Facebooksida:

”Ni är många som undrade varför Jenny fick avbryta i dag. Hon var så krasslig att hon höll på att tappa rösten! Tack och lov är hon omringad av fina kolleger och Anders Pihlblad tog över – mitt i sändningen. Krya på dig Jenny”, skriver de.

https://www.facebook.com/nyhetsmorgon/posts/10155655679290771?__xts__[0]=68.ARDxefMIdny1BZlll9QFfr52nKfLxWXp-qEDpntllrrWkg2zG0WlFrqjfgVq6oRLanWJie6Fj1dL92gfMjspB2RWRSL0yQ1dL_qpWkslNHJB9NYv_pN-6nCOt_0A6UEJwlp6gdF2RK_qYGemOXOnCY5wNwBnG15xaXaAh5eGpwPcknXyZI1tMqiHGEuJb_j3BDkBCMCoGL2aZ5-f6swq-7a7YWPjbGurEan53lcBF4JjDR5ON5z89sqtsZPyb9ta9_60j2pTLW6R5thFbrW-PFCyUrwLdf2_FGo8iQn4m7VoShc6Y9_3SQeFCFBeVZRFRiBk5r_XrLEoaA7a_LWB&__tn__=-R

Jenny Alversjö figurerar i rutan som programledare på kanalens populära ”Nyhetsmorgon”.

Morgonprogrammet har på sistone haft ruljans på programledarposten. Nyligen lämnade Tilde de Paula Eby sin tjänst – för att i stället axla rollen som programledare i sitt nya program ”Efter fem”. Samtidigt som Jesper Börjesson meddelade att han endast programleder ”Nyhetsmorgon” på vardagar.

Expressen har sökt TV4 och Jenny Alversjö.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!