Jennifer Lopez stöd till Britney Spears – efter dramat med exmaken

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JAVIER ROJAS / ZUMA PRESS TT NYHETSBYRÅN

Relationen mellan Britney Spears och exmaken Kevin Federline har på nytt blivit infekterad.

Efter en intervju hamnade det forna kärleksparet i ordbråk.

Nu stöttar Jennifer Lopez popstjärnan på Instagram, skriver Page Six.

Britney Spears, 40, och Kevin Federline, 44, var gifta mellan 2004 och 2007. Tillsammans har de sönerna Sean Preston och Jayden James. Relationen mellan det forna kärleksparet har varit infekterad, och de har ännu en gång hamnat i bråk efter en intervju som gjordes i augusti.

I intervjun berättade exmaken att sönerna inte vill ha någon kontakt med Britney Spears och att de aktivt valt att inte gå på hennes bröllop.

Efter det tog Britney Spears själv ton på Instagram och skrev:

”Det gör mig ledsen att höra att min exmake har valt att prata om relationen mellan mig och mina barn”.

Nu väljer artisten Jennifer Lopez, 53, att stötta Britney Spears, skriver Page Six.

Jennifer Lopez ord: ”Var stark”

På sin Instagram story skriver Jennifer Lopez ”Var stark”, och delar samtidigt ett instagram-inlägg på henne och Britney Spears. I inlägget, som Britney delat, citerar hon själv Jennifer Lopez. 

I instagram-inlägget skriver hon:

”I en värld där du har rätten att använda dina fötter...hjärta...mun....ögon...och kropp... för att uttrycka dig som du vill! Det är självständighet. För rättvisa och för att vara rättvis. Rör mig inte, täck mig inte, och håll mig inte, mot min vilja, i fyra månader!!!”

”Som Jennifer Lopez en gång sa: Titta rakt in i kameran och säg åt alla flickor i världen att vara högljudda och att aldrig ta ett kliv ner”

Britney Spears har nu tagit bort Instagram-inlägget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.