Jennifer Lopez. Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURESJennifer Lopez. Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Jennifer Lopez.

 Foto: Matt Baron/Bei/Shutterstock / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: John Roca / POLARIS/ALL OVER PRESS POLARISFoto: John Roca / POLARIS/ALL OVER PRESS POLARIS
 Foto: John Roca / POLARIS/ALL OVER PRESS POLARIS

Jennifer Lopez
livrädd för stalker

Publicerad

Jennifer Lopez får inget permanent besöksförbud mot den stalker som följt efter henne.

Stjärnan sökte hjälp efter att mannen tagit sig in på privat område vid hennes hem, där hon bor med sina barn, skriver Daily Mail.

Enligt uppgift är Lopez livrädd.

Jennifer Lopez, 47, får inget besöksförbud mot en stalker som förföljt henne, skriver Daily Mail.

Stjärnan fick ett temporärt tillstånd till besöksförbud mot mannen efter att han ska ha skickat presenter, följt efter henne från Los Angeles till Las Vegas och dykt upp vid hennes bostad i Kalifornien, där Lopez bor med sina två barn.

Jennifer Lopez bad om permanent besöksförbud

Enligt uppgift så var det Jennifer Lopez säkerhetspersonal som hade ansvaret att ge stalkern de rättsliga dokumenten, men då de misslyckats med det så avslog en domare stjärnans bedjan om permanent besöksförbud från mannen, skriver Daily Mail.

 

LÄS MER: Jennifer Lopez hyllas efter ärliga bilden

 

Jennifer Lopez rädd om barnens liv

 

LÄS MER: J Lo dumpar kärleken efter otroheten

 

Beslutet gör nu att Jennifer Lopez står utan skydd från lagen för tillfället, men artisten ska ha satt sina advokater på att lösa problemet.

Det temporära besöksförbudet godkändes i början av januari, och innebar att mannen behövde hålla sig på 90 meters avstånd från Jennifer Lopez och hennes familj.

Stalkern ska inte bara ha följt efter artisten när han fick besöksförbud, utan också tagit sig in på privat område och besökt hennes hem i Los Angeles.

När Lopez sökte om skyddet uppgav hon att hon var rädd för sitt och tvillingbarnen Max och Emmes liv.

Stalkern har tidigare arresterats för att ha brutit mot vapenlagen, samt för olaga hot.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag